LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2014.05.08 18:53

18 éves lesz a BONAIR

18 éves lesz a BONAIR

1996. május 24-én alakult meg cégünk, a Bonair BG kft. Akkor, az ügyvéd előtt a társasági szerződés aláírásakor csak vágyak, remények, tervek voltak. Ilyen hosszú távú elképzelések, hogy ha felnőtt korba lép a Bonair, mi lesz, még át sem futottak az agyamon.

Fiatalon céget alapítani számomra olyan volt, mint az első gyerek. Nagyon sok odafigyelést és törődést, gondoskodást igényelt.

S ez így van a mai napig is, hiába lenne jó kicsit elengedni, még ebben a tinikorban nagyon oda kell rá figyelni.

Bő két hét múlva 18 éves a Bonair. Köszönet mindazoknak, akik a Bonairt, a Bonair termékeit választották, s ezáltal a Bonair BG Kft életben maradását segítik.

18 éves a Bonair

A Bonair 2014. május 24-én ünnepli alapításának 18. évét.

Köszönjük vásárlóinknak, hogy ezt a szép kort magyar mikro/kisvállalkozásként megérhettük!

Egy kis mikrovállalkozás életében megérni a felnőttkort dicsőség. Büszkeséggel tölt el, hogy több család fenntartását segíthetjük, biztosítjuk töretlenül, illetve több ezer magyar család otthonában működnek termékeink a komforjuk, egészségük javításának érdekében.

Párásítás és légtisztítás

Kezdetektől a levegő minőségének javítása köré épült a termékkörünk. A svájci BONECO gyár magyarországi disztribúcióját látjuk el immáron 18 éve. A BONECO-nál már több igazgató, megújuló termékportfólió, párásító evolúció folyamatát kísérhettük végig. Az első években a nedvesítőbetétes párásítók alkották a fő bevételi forrásunkat. Aztán az ezredforduló előtt egy nagy fellángolással belódult az ultrahangos párásítók iránti érdeklődés. A fő vásárlói célcsoportunk a kisgyerekes családok voltak, erős versenytársként a TEFAL ultrahangos párásítója jelent meg. Aztán sok-sok kínai noname és szinte az összes háztartási készülék gyártó választékában megjelentek az ultrahangos párásítók.

Légmosó párásító

A BONECO piacra dobta a tárcsás légmosó berendezés családját. Manuális és digitális vezérlés. Csodaszámba menő önszabályzós légmosási technológia. Az új légmosókkal más innováció is kikerült még a BONECO párásítási tarsolyából. Például az azóta is hasznos és népszerű párásító ezüstrúd, mely a víz higiéniáját támogatja. A párásító vízkőtelenítését, karbantartását pedig a BONECO CalcOFF vízkőmentesítő segíti.

Nem csak párásító, levegő minőség javító készülékek

A termékkör bővítését is megkezdtük az ezredforduló után. hosszas keresgélés és megfontolás után 2005-ben bővült ki a Bonair termékválaszték. Német konyhai kisgép márkák disztribúcióját vállaltuk fel, a német STEBA és Cloer gyártók fantasztikus elektromos grill, gofrisütő, vízforraló, szendvicssütő, stb ételkészítéshez pratkikus konyhai kisgép repertoárját kezdtük el forgalmazni.

Bonair születésnap alkalmából játék és kedvezmények

Születésnapunk kapcsán május végéig igazán érdemes intenzíven látogatnia weboldalainkat (bonair.hu, bonairshop.hu), és a Jó Közérzet Magazinunkat olvasni.

Játékra invitáljuk!

Május 24-ig -18 napon át a 18 éves korig – minden hétfőn, szerdán és szombaton a Bonair Facebook oldalán játékos kérdéseket jelenítünk meg.

A kérdések a Bonair életével, tevékenységével kapcsolatosak.

A válaszok többnyire a bonair.hu, bonarshop.hu, boneco.hu, steba.hu weboldalainkon fellelhetők, így megválaszolásukhoz nem feltétlenül kell törzsvásárlónak lennie.

2014. május 24-ig 8 kérdés jelenik meg a Bonair.hu Facebook oldalán.

Amennyiben legalább 5 kérdésre helyesen válaszol 2014. május 25. éjfélig, úgy Önnek garantáltan

egy 2690 Ft értékű svájci Kuhn Rikon színes kés a jutalma. Válasszon a szafari mintás, pöttyös, muffinos színes, mintás kések közül, ismerje meg a kés kínálatot a bonairshop.hu webáruházunkban!

Megjegyzés: a garantált ajándékok körét 500 db-ban limitáljuk.

A helyes válaszokat a Facebookon május 26-án tesszük közzé.

Amennyiben leellenőrizte a korábbi válaszait, s Ön legalább 5 alkalommal helyes választ adott, úgy írja meg elérhetőségeit a marketing@bonair.hu címre: pontos neve, címe, telefonszáma, email címe megadása és Facebook neve/azonosítója szükséges.

Az első 500 db e-mail beküldőjének -fenti adatai megadása esetén - jár az ajándék.

A jutalom konyhai eszközét bemutatótermünkben veheti át legkésőbb 2014. július 30-ig.

A szülinapi játékban a Bonair dolgozói és közvetlen együttműködő partnerei nem vehetnek részt.

Egy személy egy nyereményre jogosult csak -több e-mail cím, több Facebook profil esetén is csak egy személyként vesszük figyelembe.

Örömteli játékot kívánunk!

Ismerje meg a Bonair 18 évével kapcsolatos információkat, s a Bonair termékválasztékát!