OUTLET

Az outletben található termékek valami miatt kicsit értékcsökkent árú termékek: Kifutó termék és abból utolsó darabok vagy bemutató készülékek, netán elállás miatt újra értékesítésre kerülő készülékek.


Az outleben kapható modelleket 3 kategóriába soroltuk:

A termék típusneve után D betű jelöli a demo-outletes terméket, s a D-t követő:

  1.  A betű - Kifutó termék utolsó darabjai, netán a csomagolása sérült, vagy bemutató termék volt, ám teljesen új termékek tartoznak ide. Ha nem ajándékba választja, hanem saját részre, akkor pénzt takaríthat meg.
  2. B betű jelentése- Bemutató vagy beszámított készülék, mely már be volt üzemelve, csekély használat előfordulhatott. Működését ellenőriztük, a higiéniájára ügyelve kitisztítottuk, s a párásító, légtisztító esetében a filterek vagy a vízlágyító patron új benne.
    Amennyiben egy készüléket
      - kedvezőbb áron szeretne megvásárolni vagy                
      - csupán a működésére kiváncsi, szívesen kipróbálná, hogy az jó-e Önnek, nagy esélyt lát az elállásra,  akkor a -D B jelölésű termékek választását kérjük, javasoljuk
  1.  C betű jelölés- Beszámított vagy visszavásárolt, netán szervizelt modellek, melyben minden funkcionálisan tökéletes, azonban a használat erősebb nyoma látható. A higiéniájára ügyelve kitisztítottuk, s a párásító, légtisztító esetében a filterek vagy a vízlágyító patron teljesen új benne.

Az A és B jelölésű termékek jogilag újak, rendelkeznek a magyarországi forgalmazó teljes körű garanciájával. Jótállási jegyet biztosítunk hozzájuk. 

A C kategóriájú termékeket értékesítjük csak használt termékként, szavatossággal.

Cégünk minden outlet kategóriájú gépet az újraértékesítés előtt letesztelt, és ha szükségesnek látta a rendeltetésszerű használathoz teljes mértékben felújította, új tartozékokkal egészítette ki.

A outletben elérhető darabok kizárólag a készlet erejéig kaphatóak (ha látható a RAKTÁRON felirat).
Előjegyzést (rendelést) lehet igényelni a készleten nem lévő termékekre, de garantált
szállítási időt nem tudunk vállalni, mivel a beérkezésekre nincs ráhatásunk.