PÁRÁSÍTÓ

Cégünk a párásítás terén rendelkezik a legrégebbi tapasztalattal. 1996. óta forgalmazunk elektromos párásító készülékeket.

Az elmúlt évtizedekben honfitársaink ezrei kerestek meg minket hálószoba párásító, gyerekszoba párásító igényükkel. Választékunkban igyekszünk  hatékony párásító készülékeket kínálni, amik teljesítményükben, megbízhatóságukban az igényes ügyfeleink számára ideális megoldást nyújtanak. 

Válasszon a párásító technológia szerint! 

Melegpárásító vagy hidegpárásító típusok szerint:
Ultrahangos párásító, Légmosó, nedvesítő betétes párásító

Melyik párásító népszerű?
Lehet, hogy most elszomorítjuk: hiába keresi nálunk a cukiság faktort, amikor az az igénye, hogy legyen egy párásító gyerekszobába, mert mi a műszaki szempontokat, a teljesítményt, és azt, hogy elérje a megfelelő páratartalmat, valamint a hosszabb élettartamot, az EU-s hatósági jogszabályokat előrébb valónak tartjuk, minthogy édi-bédi pici párásító legyen a párásító választékban.
Nézze meg aktuális kínálatunkat és válasszon a helyiségei méretéhez és igényeinek megfelelő párásító készüléket!

Ideális páratartalom
Emberek, állatok, fa bútorok számára 40-60% között van az optimális páratartalom. 40% alatt száraz levegőről beszélhetünk, s a levegő nedvességtartalmának utánpótlásáról szükséges gondoskodni a jobb közérzetünk érdekében. Erre nyújt segítséget egy, a helyszíni adottságokhoz és igényekhez illeszkedő párásító készülék.

Hidegpárásító lakásba, családi házba

Két fő kategória van a párásításban: melegpárásító és hidegpárásító. Minden párásító, ami felforralja a vizet, az a melegpárásító kategóriába tartozik, s ami más elven -nem gőzként- juttatja a párát a levegőbe, az a hidegpárásító.

Hidegpárásító lakásban, családi házban történő használatra a legelterjedtebb. Itt a menüben felsoroltuk a különféle hidegpárásító kategóriákat. Nedvesítő betétes, légmosó, légtisztítóval kombinált párásító - ismerje meg őket és válasszon igényei alapján!

Gyerekszoba párásító

A kisgyerekes szülők a gyerek visszatérő légúti betegségeinél jogos aggodalommal keresgélik az okokat, s kapják meg az információt, hogy a gyakori légúti fertőződés oka lehet a száraz levegő.
Prevencióként is szolgál, ha odafigyel rá és gondoskodik arról, hogy a gyerekszoba páratartalma 50% körüli érték legyen.
Nagy méretű szoba, nappali párásítása
20-30 nm vagy nagyobb méretű nappali, étkező, hálószoba helyiség páratartalmának növelésére kevés párásító képes. Nagy méretű szoba párásítására hatékony párásító készülék szükséges, ilyeneket talál meg a Bonair párásító választékában.
Hálószobai párásító
Nem mindegy mekkora, milyen adottságú a hálószoba, fa bútorok vannak-e, nyitott ablaknál alszanak-e. Felmerülhet még az is, hogy a párásító aromaterápiára is használható legyen, illetve csendes párásító az igény.
Ahány ház, annyi szokás, sokféle igénnyel találkoztunk már. Ezek többségét figyelembe vesszük, gyártó partnereink innovatív párásítói képesek a legtöbb ügyfél igényt kielégíteni. A Bonair párásító választékában hatékony párásító készülékeket válogattunk össze, többsége hálószoba párásítására is alkalmas. Az egyes típusoknál láttatjuk, hogy a párásító zajszintje mekkora, a hálószoba párásítása csendesen történik-e, ajánljuk-e.
Iroda párásítása- párásító választása irodába
Párásító berendezés választása irodába? A Bonair párásító készülékeinél a lakóhelyiségek, szoba párásítása a fő fókusz. Azonban a párásító választékunkban nagyon sok párásító készülék alkalmas iroda párásítására is. Amikor felmerül a párásító választása irodába, akkor fontos ismérv, hogy mekkora a légcsere, van-e szellőzőrendszer az irodában és a párásító karbantartása milyen gyakran szükséges, ki fogja ellátni. Ezeket feltétlenül vegye figyelembe, mielőtt irodai párásító beszerzése mellett dönt.

Higiénikus párásító
A BONECO hidegpárásító készülékei ezüstrudat tartalmaznak a víz higiénjájának támogatására. A melegpárásító felforralja a vizet, így az esetleg abban található mikroorganizmusok elpusztulnak. Óvodai párásításra, valamint az irodák többségébe melegpárásító elhelyezését javasoljuk.
A párásítás higiéniája egyre inkább előtérbe került, ezért figyeljen oda mind a párásító választásánál, mind pedig a használatánál, hogy gyakran cserélje a vizet, a párásító tartozékokat, ezáltal mindig tiszta vizet párásítson.
Az általunk forgalmazott párásító készülékekhez hosszú éveken át elérhető a Bonair-nél a párásító tartozék.

Párásító választási tanácsadás

A Bonair tapasztalt munkatársai szívesen segítenek Önnek az igényeihez, körülményeihez leginkább illeszkedő párásító készülék kiválasztásában. Igényelje PÁRÁSÍTÁSI ÚTMUTATÓ kiadványunkat, s annak megismerése után pedig jelentkezzen be párásító választási tanácsadásra. Olvasson itt a Bonair Szaktanácsadás lehetőségéről!