Salvus vizes párásító

A Salvus víz gyulladáscsökkentő és nyákoldó hatása ma már közismert. A 2000-es évek elején kezdődött együttműködés cégünk és a bükkszéki Salvus gyógyvíz között. A BONECO ultrahangos párásítóval a gyógyvíz köddé porlasztásával áldásos otthoni lélegzőkúra alakítható ki.

Párásító használata Salvus vízzel

Nézze meg a Salvus inhalálás videónkat, Hogyan ajánljuk a párásító Salvus vizes használatát. Illetve olvassa el lejjebb görgetve leírásunkat, s még levegős blogcikkeinket a Salvus inhalálás kapcsán.


3termék 13
3termék 13

Salvus inhalálás otthon

A maszkos, orvosi inhalátorokkal intenzív Salvus vizes inhalálást végezhet. Kevésbé kötött körülményeket, s egyszerre akár az egész család légzőkúráját is biztosíthatja, ha a megfelelő szemcseméretre porlasztó párásítóval egy kicsi helyiségben Salvus ködöt állít elő.

A svájci BONECO ultrahangos párásítók egyes típusai alkalmasak az 1 mikron közeli víz elporlasztásra, ezáltal a Salvus gyógyklíma kialakítására.

A szétporlasztott vízcseppek szemcseméretén kívül még egy fontos tényező, hogy a készülék (membránja) mennyire bírja az ásványi anyagokat. Ugyanis sok párásító élettartamát igencsak lerövidíti, ha ásványi anyagokban dús csapvízzel vagy Salvus vízzel használják. Ezért az ultrahangos párásítók zöme leginkább desztilált vízzel, lágy vízzel használható csak a gyártói előírás szerint.

Cégünk, a Bonair az elmúlt évtizedek során kellő tapasztalatot szerzett a Salvus vizes párásítás terén. Magunk is használjuk, s ügyfeleinktől is rengeteg visszajelzést kaptunk.

Salvus inhalálásra alkalmas párásító

A svájci BONECO ultrahangos párásító választék az évtizedek során megújult, egyes régi típusok közismertté váltak, mint BONECO párásító Salvus inhalálásra.

Azonban a típusváltozások, választékbővítések kapcsán a magyar sajátosságú tapasztalatainkra és forgalmazói felelősségünkre alapozva jelenleg az itt látható BONECO ultrahangos párásító Salvus vízzel történő használata támogatott részünkről.

Kizárólag kúra-szerűen, azaz néhány havonta kb egy héten át naponta 2-3 alkalommal bő negyedórás Salvus vízzel történő párásítás.

Kiemeljük még, hogy minden kúra időszak után nagyon alapos vízkőmentesítés szükséges, hogy a párásító készüléket a későbbiekben is tudja használni.

Salvus vizes használathoz a BONECO párásító sajátosságai

A BONECO ultrahangos párásítók ezüstrudat tartalmaznak. Az ezüstrudat akár normál vizes, akár Salvus vizes párástás esetén tartsa a készülékben.

A svájci BONECO gyár ultrahangos párásító készülékei csapvízzel is használhatók, köszönhetően annak, hogy elég jól ellenálló membránnal rendelkeznek, s csapvizes használathoz ásványi anyag szűrő patron a párásító készülék tartozéka.

Ez a vízlágyító patron élelmiszeripari ásványi anyag szűrőt és aktív szenet tartalmaz, megköti a szagokat és a vízben található ásványi anyagokat. Ha nem használja, vagy már telítődött, akkor a víz kiporlasztásakor a párásító környezetében fehér por megjelenése tapasztalható.


Hogyan használjam a párásítót Salvus vízzel?

A BONECO párásító Salvus vízzel történő használata esetén a vízlágyító patron kivétele szükséges. Tehát arra a rövid időszakra, amíg Salvus ködöt állít elő, NE használja a vízszűrőt!

Javasoljuk, hogy kis légterű (csempézett) helyiségben helyezze el a párásítót kb fél liter Salvus vízzel, ahol 5-10 perc elteltével már látható köd alakul ki. Ebben a ködös helyiségben töltsön el 10-15 percet, lélegezze be a Salvus ködöt.

A párásítót öblítse ki. Ha már aznap vagy másnap nem használja, akkor a vízkövesedés elkerülése érdekében a BONECO CalcOFF-fal vagy ecettel vízkőmentesítse.

Párásításra történő használathoz pedig csavarja vissza a helyére a vízlágyító patront!

Mindig kövesse a készülék használati útmutatóját.
A kockázatokról és mellékhatásokról, kérdezze meg kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét!