Csak kipróbálná?

Érdekli, hogy működik, mit tud? Kicsit szkeptikus, vajon tudja az Ön elvárásait egy -egy Bonair által forgalmazott készülék? Bonair kupon, akciós ár lenne jó ahhoz, hogy bevállaljon egy felsőkategóriás terméket?

Nincs egyedül, velünk is gyakran előfordul, hogy szívesen megtapogatnánk, megnéznénk működés közben valamit, pláne, ha magasabb árfekvésű, azonban azt gondoljuk, hogy kényelmetlen helyzetet szülhet a visszaküldés, magyarázkodás.

Nos, nem kell magyarázkodnia, ha valami nem felel meg elvárásainak, bár véleményére nagyon kíváncsiak vagyunk, ezért bizakodunk, hogy az igényeiről is tájékoztat minket.

A Bonair-nél mi magunk is emberek vagyunk! Hasonló gondjaink, igényeink lehetnek, mint Önnek!Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy azért nem szeretne egy felsőkategóriás terméket teljes áron megvásárolni, hogy kipróbálja, s akár utána is bajlódni vele, hogy egy idegen cégtől visszakapja a pénzét, ezért ezen a felületen szeretnénk tisztázni, hogy milyen lehetőségeket biztosítunk Önnek arra, hogy működés közben megismerje a Bonair által forgalmazott készülékeket.

Legfőként a BONECO, STEBA, Cloer márkák termékeire vonatkozik a következő ismertetőnk.

Mi a termék kipróbálás menete a Bonair-nél?

 1. Ellátogat nyitvatartási időben a Bonair bemutatótermébe, s ott kollégánk segítségével

  működés közben megismerheti a konyhai kisgépet, párásító vagy légtisztító berendezéseket.

  Ez esetben kérjük, hogy előtte legalább 2-5 nappal jelezze nekünk a bonair.hu/szerviz űrlapon, hogy melyik készülék(ek) érdeklik, mit szeretne üzem közben látni, használni, s mi megválaszoljuk, hogy van-e kiállított mintadarab, amit be tudunk Önnek üzemelni. Illetve ha tudjuk, hogy mikor jön, akkor lehetőségeinkhez mérten rákészülünk, hogy tudjunk Önnel foglalkozni.

  Mert ugye belátja, hogy odafigyelés és időráfordítás részünkről is szükséges, amikor a gyümölcscentrifugát céklával szeretne kipróbálni vagy steaket sütni a grillen, vagy netán sajtos tallér sütés ostyasütőben az igénye.

  Ezért kérjük, hogy jelezze előre és hozzon magával bevetésre kész alapanyagot a konyhai kisgépekhez!

 2. Otthonában, saját körülményei között, néhány napon át használhatja, ismerkedhet vele.

  Ez esetben online (itt a bonair.hu webáruházban) megrendel egy demo (alább a leírása mit jelent) terméket, kedvezőbb árat fizet érte,
  s elállással visszaküldi, ha nem tetszik vagy
  ha nem akarja a használtat megtartani és új készüléket választ helyette, akkor beszámítjuk az új vételárába.

Nagykereskedőként kisker üzletek polcairól is, vevőszolgálatoktól is visszaveszünk termékeket, s előfordulnak nálunk is elállások, ezért előfordulnak nálunk un. demo készülékek.

Vannak, amelyek max kibontásra kerültek, s vannak, amiket már ki is próbáltak más ügyfelek. Aztán van olyan is, amit mi használtunk, hogy megismerjük vagy netán a szervizelés után nálunk maradtak.

Mi, a Bonair-nél demós készletnek hívjuk ezeket, s a termék típus szám jelölése után D-A, D-B, D-C jelölést alkalmazunk az állapotuk alapján.

Azoknál a termékeknél, ahol a higiénia kiemelten számít: (párásító higiénia, levegőtisztítás higiéniája)

 • párásító készülék esetében:

  mi vadonatúj nedvesítőszűrő, vízkőszűrő, ezüstrudat teszünk bele a demos termék értékesítéshez

  tisztázzuk előre, hogy milyen vízzel, hogy használná, netán ezekből van-e használtunk, amivel használhatná

 • légtisztító esetében:

  a demos készülékek új HEPA szűrővel kerülnek értékesítésre. Mivel egy HEPA szűrő már a nejlon csomagolásból történő kibontással aktiválódik, s nem ismerjük a környezetet, s néhány napos használat miatt is -más környezetbe vadonatújat adunk, így a HEPA szűrő vételára az Ön kockázata.


Ha kipróbálta, s nem kívánja megtartani, akkor

 • azt jelezze nekünk 30 napon belül,

 • személyesen vagy futárral, kitisztított, ép és használható állapotban juttassa vissza hozzánk és mi az Ön által kifizetett vételárat visszafizetjük Önnek.

Ha igazából csak kipróbálna egy készüléket (vagy olcsóbban szeretne hozzájutni), akkor kérjük szépen,

válasszon az OUTLET kategóriából D-B vagy D-C végződésű modellt!

Ezzel ÖN

 • segíti a mi munkánkat, raktárkészletünk kedvezőbb alakulását

 • kisebb befektetéssel, alacsonyabb áron jut hozzá egy termékhez


Kölcsönösen elégedettek lehetünk – win-win együttműködés jöhet létre- mi így gondoljuk.


Tetszik Önnek a Bonair termék kipróbálási lehetőség? Akkor éljen vele!

Válogasson ITT az outlet kategóriában!