GY.I.K

Bonair: gyakran felmerülő kérdések

 

Ügyfélszolgálatunkra érkezett gyakori kérdésekből szemezgethet itt az alábbiakban.

Kérjük, nézze meg, hogy az Önben felmerülő kérdésre talál-e választ. Ha megválaszolatlanul maradt, akkor írja meg nekünk a Kapcsolat oldalon található űrlapon!

Köszönjük!

Párásító berendezések

Ha most választok egy párásítót a Bonair webáruházából, akkor a későbbiekben is kapható lesz hozzá párásító tartozék?

A gyártó partnereinktől függünk, azonban mi, mint Bonair jelentős mennyiséget készletezünk, hogy elkerülhessük az esetleges készlethiányt. A 25 éves tapasztalatunk alapján egy-egy BONECO párásító tartozékot akár 10-15 év múlva is meg tud vásárolni nálunk.


A BONECO légmosónál miért nem látom, hogy párásít? Valamennyit emelkedett a páratartalom, de nem látom, hogy párásítana.

Ennél a párásítási technológiánál a nedves levegőt kiáramoltatja a légmosó készülék oldalán, ami egyáltalán nem látványos, mint az ultrahangos párásítónál, ahol kiporlasztja vagy a meleg párásítónál, ahol valamelyest gőzölög. Ha a víz elfogy a tartályból, akkor biztos lehet abban, hogy az a levegőbe került, azaz párásít a légmosó.


Van már nekem egyszerű ultrahangos párásítóm, azonban nedves a bútor, tócsa van a párásító körül. Mindegyik párásítónál tócsa van a párásító körül? A BONECO-nál nincs?

Az ultrahangos párásítónál előfordulhat vízpára leülepedés a környezetében, ám a szerkezeten múlik, illetve a párásító készülék teljesítményén és a kiporlasztott vízcsepp méreten.

A svájci BONECO ultrahangos párásítóknál többnyire nem fordul elő, mert annyira apró szemcseméretre porlasztják szét a vizet, hogy szinte száraz ködöt fúj ki, a vízcseppekből így nem képződik tócsa. Másrészt a kifújó szerkezet magasságán és a párásítás intenzitásán múlik.Légtisztító berendezések

Hova helyezzem a légtisztító berendezést a szobában?

A szoba adottságaitól függően lehetőleg oda, ahol a leginkább át tudja mozgatni a helyiség levegőjét. A légtisztítót a földre, padlóra helyezze, ahol nem zavarja Önöket a közlekedésben. A por lefelé száll, leginkább a földön ül meg, ezért a földre helyezett légtisztító hatásosan tudja a levegőt tisztítani.Páramentesítő

Beázás után a pince párátlanítására melyik páramentesítő alkalmas?

Fontos feltennünk a kérdést: a pince közelében tartózkodnak-e, megoldható-e rendszeresen az összegyűjtött víz tartályból kiöntése vagy pedig a víz lefolyóba elvezetése? Másrészt pedig a pincében télen illetve nyári időszakban milyen a hőmérséklet, hány fok van? A páramentesítő készülék választás egyik nagyon kritikus pontja, hogy hány fokos helyiségbe kerül elhelyezésre a páramentesítő berendezés. A teljesítménynél is figyelembe kell venni, illetve a párátlanító működési hőfok tartományát is figyelni kell.Konyhai berendezések

Hány év garanciát vállalnak a STEBA készülékekre?

Jelenleg a törvényi szabályozásoknak megfelelő, a fogyasztói ártól függő, sávos jótállási időtartam van életben. 100 ezertől 250 ezer Ft-ig 2 év jótállást biztosítunk a Fogyasztók részére.

Hol van STEBA szerviz? Meg tudják javítani a STEBA konyhai gépeket?

A STEBA készülékek szervizét látjuk el jótállási időben és azon túl is. A bonair.hu/szerviz aloldalon írja meg nekünk gondját, a készülék hibáját, s egyeztetjük Önnel az üzletünkbe szállítást,

a javítás várható időtartamát. Mivel alkatrészeket is tartunk raktáron és a szervizelés is házon belül történik, így törekszünk arra, hogy egy héten belül visszakapja a javított készüléket.Grill, grillsütő készülékek

Az álló grill termosztátját valahova elkevertem, nem találom. Anélkül nem működik a STEBA grill. Lehet Önöknél ilyet beszerezni?

Kérjük mondja meg a grill típusát, s mikor vásárolta! Van készleten többféle STEBA grill termosztátunk, megkeressük az Ön álló grilljéhez valót. Forgalmazunk kiegészítőket, van tartozék a STEBA konyhai kisgépekhez nálunk.