PÁRAMENTESÍTŐ

Párátlanítás kompresszoros páramentesítő használatával

Túl magas páratartalom esetén a megfelelő páratartalmat és a páratartalom szinten tartását a kompresszoros páramentesítő berendezés biztosítja. Használhatja nedves pince, falak szárítása esetén is vagy csak simán ruhaszárításhoz is. Festés utáni falszárításhoz páramentesítő építőipari kivitelben is elérhető.

A párátlanítási teljesítmény és a használat helye fontos tényező a páramentesítő választásnál.

Ismerje meg páramentesítő készülék választékunkat!

Penészesedik a fal? Túl magas a páratartalom a pincében? Túl magas a páratartalom a szobában?

A magas páratartalom oka jellemzően a nem megfelelő szellőztetés. Ha már egyértelmű Önnél, hogy magas a páratartalom vagy csupán elkerülné azt, falszárításra párátlanítót keres, akkor használjon a választékunkból hatékony páramentesítő készüléket!

Párátlanítás kompresszoros páramentesítő használatával

Kompresszoros párátlanító berendezéseket talál a Bonair páramentesítő kínálatában, mivel a hosszú évek tapasztalata számunkra egyértelművé tette, hogy a kis méretű páramentesítők, granulátumos páramentesítők hatékonysága elenyésző.  Ügyfelek százaival találkoztunk már, akik sajnálták, hogy pénzt adtak ki, hosszú ideig várták a páratartalom javulásának az eredményét, ami elmeradt. Ezért elég sokan már elég elkeseredetten fordulnak hozzánk.

Párátlanító készülék több funkcióra : falszárítás, ruhaszárítás, pince páramentesítése

Ne várja meg, amíg a szobában megjelenik a penész! Dohos pince, penészes pince is igényelheti páramentesítő használatát. Építkezésnél, lakásfelújításnál a gyorsabb fal száradás miatt párátlanító használat igény merülhet fel. Ilyen esetben már inkább ipari párátlanító beszerzése javasolt az építőipari vállalkozó számára.

Ruhaszárítás gyorsítása páramentesítővel

Páramentesítő készülék használható akár ruhaszárítás elősegítésére is. A párátlanító készülékeken szabályozható a páratartalom, így nyugodt lehet, hogy a párátlanítóval rendelkező helyiségben a páratartalom optimális.

 

Háztartási páramentesítők - mobilak, könnyen kezelhetők

A szigetelt nyílászárók beépítésével, a nem megfelelő szellőzés kiépítésével egyre több ház, lakás páratartalma túl magas. Így a háztartási párátlanító használata egyre elterjedtebb. A küllemüket tekintve a gyártók áramvonalas, dizájnos formákat terveznek, belátva, hogy egy család nem szívesen nézeget, kerület egy otromba műszaki gépet az otthonában. Jellemzően kerekekkel felszereltek, így könnyen átguríthatja a fürdőből a szobába, ha éppen ott magas a páratartalom. 

Amikor a víztartály megtelt, akkor leáll- erre figyeljen, mert ezáltal nem tudja a beállított páratartalmat biztosítani.

A tartályban összegyűlt vizet öntse ki, s újra üzemelésre foghatja. Javasoljuk azért a páramentesítő használata esetén is a lakás, ház szellőzésének megfelelő kialakítását.

Ipari párátlanító   

Ipari párátlanító berendezés is megtalálható a választékunkban, nem csak háztartási páramentesítő. Asztalos üzembe párátlanítás, építkezésen gyorsabb falszáradás, kolbászüzemben a húsok száradásának elősegítése, stb stb. számos olyan terület van, ahol a technológiai folyamatot támogatja, ha alacsonyabb a páratartalom, elvonunk a levegő nedvességtartalmából.

 

Ismerje meg párátlanító berendezés választékunkat!

Amennyiben a párátlanító választása terén szakértő tanácsára van szüksége, úgy jelentkezzen be Bonair szaktanácsadásra.