Párátlanító otthonra

Páramentesítő berendezés lakásba

Háztartási célú páramentesítő készülékeket talál itt. Egyrészt a környezeti hőmérséklet, másrészt a párátlanító készülék teljesítménye és dizájnja miatt lakóépületekben javasolt a használatuk. 

Ismerje meg alaposabban, hogy a napi 20 literes párakicsapatási teljesítmény nem is olyan sok, mint gondolná és válasszon igényeinek leginkább megfelelő páramentesítő készüléket!


12termék 112
Raktárról azonnal átvehető 
INGYEN SZÁLLÍTÁS
Termék állapota:
Gyári ÚJ
online ár 128 990 Ft
RRP: 132 461 Ft 
12termék 112

Páramentesítés otthon

Amikor kiderül, hogy túl magas a páratartalom a lakásban vagy a garázsban, pincében, akkor a legtöbb embernek az jut eszébe, hogy utánanéz páramentesítő szerkezet beszerzésének. Nem kérdez meg épületgépészt, hanem az útjába eső hipermarketben vagy műszaki boltban néhány ezer / tízezer Ft-ért beszerzi az első páramentesítőjét.

Kezdetleges páramentesítési próbálkozások

Amikor néhány hét elteltével sem csökken igazán a páratartalom, noha napi fél liter, egy liter vizet is sikerült a kis páramentesítő szerkezetnek kivonni a levegőből, akkor elgondolkodik a tulajdonos. Ugyanis már az is lehet, hogy nagy felületen penészesedik a fal. Csúnya és egészségtelen a penész a lakásban, így a magas páratartalom nagy probléma. 

Kompresszoros páramentesítőt kellene választani már az elején

Sokaknál ilyenkor kerül képbe a Bonair, cégünk, s kiderül, hogy már az elején kompresszoros páramentesítő választás lett volna a jó lépés, mert nem csak a tízezer Ft-os vacak volt pénzkidobás, hanem tetézi a bajt a penészes levegő, netán már bútorok, könyvek hada is. A kompresszoros páramentesítő jóval többe kerül mint az egyszerű kicsi páramentesítő.

Ez valóban igaz, ha csupán a számokat, árakat hasonlítjuk össze. Azonban aki már megjárta a saját bőrén, az rájött, hogy nem feltétlenül az a drága, ami annak látszik. Sok ügyféllel találkoztunk már, aki ezt belátta magától.

Napi 20 literes víz elvonás a levegőből

Amikor egy lakástulajdonos meglátja, hogy 20 literes párakicsapatási képességű páramentesítő jöhet számításba nála, akkor elszörnyed, hogy ugyan már, nála a 40-50 négyzetméteren nem lehet ennyi víz a levegőben. 

S kiderül, hogy az is lehet, hogy lehet! Illetve rávilágítunk arra, hogy az ő lakásában más (alacsonyabb) hőmérséklet, körülmény van, mint ami mellett a páramentesítő kompresszorát laborban vizsgálták és a 20 literes teljesítményt megállapították. A gyári adat 30°C-on és 80% páratartalom mellett biztosított csak. Alacsonyabb hőmérsékletnél és páratartalomnál drasztikusan lecsökken ez a pára elvonási képesség.

Ezért biztatjuk arra, hogy ne idegenkedjen egy 20 literes teljesítményű kompresszoros páramentesítő beszerzésétől!

Ismerje meg alaposabban az aktuális páramentesítő berendezés kínálatunkat és válasszon az igényeire szabottan!