VENTILÁTOR

Ventilátor lakóhelyiségekbe, irodákba, üzemekbe

A Bonair választékában megtalálható ventilátorok széles felhasználói kört érintenek.
Háztartási ventilátor, ipari ventilátor egyaránt megférnek itt, mivel a célunk hatékony ventilátor ajánlása.

Ismerje meg milyen a csendes ventilátor, az ipari ventilátor,  a légtisztítós ventilátor, vagyis az alábbiakban található teljes választékunkat nézze meg és döntse el melyik felel meg leginkább az igényeinek!

Ventilátor hálószobába

Akár hálószobai ventilátor az igénye, akár azért keresgél, mert kell a gyártósorhoz ventilátor az üzembe, levegő keverés a szórakozóhelyre, akkor is a lényeg, hogy erős levegőáramlás, jó hatásfoka legyen az adott hely igényeihez igazodva.
Hálószobai ventilátor használat esetén a hatékonyság mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy csendes ventilátor legyen a választottja, azaz a pihenését, nyugalmát ne zavarja meg, ha már a hőség úgyis szenvedést okoz.

Kifejezetten csendes ventilátor a svájci BONECO ventilátor család egyes tagjai, ráadásul az esztétikus, modern formavilág és a körbeforgatható feje által nagyon praktikus, kiváló választás.

Álló ventilátor segíti a jobb légeloszlást

Helyezzen el egy BONECO forgó fejes ventilátort a szobában, s élvezze, hogy speciális kialakításának köszönhetően alulról képes a hűvösebb levegőt felszívni mennyezet közelében található melegebb levegővel vegyíteni. 

Ventilátorral segíthet akár a fűtés, klíma által kifújt levegő hőmérsékletének kiegyensúlyozásában. Egyik szobából a másikba levegő átfújásban is remek eszköz egy többfokozatú ventilátor, ha nem tud vagy nem akar egymás melletti szobákban mindegyikben elheyezni.

BONECO álló ventilátor klimatizált helyiségbe- a jobb légeloszlás érdekében

A ventilátor használat elsődleges szezonja a nyár, amikor hőség van. Az izzasztó meleget sokan már klímaberendezés telepítésével, klíma használatával enyhítik, ám sok helyre megváltást jelenthet már egy kis légmozgás biiztosítása álló ventilátor által. A klíma hatásfokán, a helyiség levegőjének a hőeloszlásán sokat lehet javítani, ha pl egy BONECO álló ventilátort elhelyez. Mivel a körbe forgó feje a padló közelében található hideg levegőt felszippantja, felkavarja, elegyíti a mennyezet közelében lévő meleg levegővel, ezzel a fizika törvényeit kicsit kicselezve egyenletesebb hőfokot érhet el a szoba különböző magasságaiban.

Ipari ventilátor- az óriáskerék legyőzi a meleget

Némelyik ipari ventilátor lassan már mini óriáskerék kategóriába is nevezhetne. Bár a különféle városnézős óriáskerekek légszállítása tuti nem segítené a hatékony szellőztetés igényét, mert a nagyméretű kerék elég lassan forog körbe. Ezzel szemben a Master ipari ventilátorai akár 10.000 -13000 m3/h légszállítással is rendelkeznek. Vigyázni kell, hogy milyen távol tartózkodunk, s egy apróbb (házi)állat se kerüljön elé, mert egy ilyen brutál légszállítással szándéka ellenére jócskán áthelyezheti, messze repítheti.