Ipari ventilátor

Túlmelegszik az üzem, a gyártási technológia számára zavaró a magas hőmérséklet?

Határozza meg, hogy milyen légszállításra van szükség a zökkenőmentes működéshez, a légáram kialakításához és válasszon az ipari ventilátorok közül!

Szellőztetéshez ventilátor

Megfelelően kiválasztott ventilátorral segíthet akár a fűtés, klíma által kifújt levegő hőmérsékletének kiegyensúlyozásában is.

Ismerje meg az ipari ventilátor kategóriában található választékunkat és döntse el melyik felel meg leginkább az igényeinek!


13termék 113
13termék 113

Meleg a konditerem vagy szórakozóhely, izzadnak a vendégek?

Szellőztesse a termet ipari ventilátor segítségével!

Szellőztető ventilátor kerülhet kisállatokhoz, istállókba is, hogy az állatok számára enyhítsék a fullasztó hőséget.

Ipari ventilátor- az óriáskerék, mely a meleg elviselésében és a gyártás során segít

Nagy teljesítményű ipari ventilátor most éppen az óriáskereket juttatja eszünkbe. Bár a különféle városnézős óriáskerekek légmozgása, légszállítása nem oldaná meg a hatékony szellőztetés feladatát, mert a hatalmas méretű kerék igencsak lassan forog körbe. 

A Master ipari ventilátor egyes típusai  10.000 -13000 m3/h légszállításra is képesek. Ez aztán már nagy teljesítményű ventilátor! A méretük jóval kisebb, mint az óriáskeréké, ám annyira meg nagyok, hogy gondot jelentsen a raktári tárolásuk, mozgatásuk és  a futárszolgálatos házhoz szállításuk. Ezért fordul elő, hogy ipari ventilátor kategóriában a szokásos GLS házhoz szállítást a termékek zöménél nem tudjuk alkalmazni.