GRILLSÜTŐ

Elektromos grill hadsereg az éhség csillapítására és az ételkészítési élmény fokozására

Asztali grill, álló grill, BBQ grill, kontakt grill, raclette -soroljuk még, hogy milyen sokféle elektromos grill hadba fogható a mi kis grill hadseregünkből? Ráadásul itt totál békés időket élünk, s Önnek is ezt kívánjuk a grillezés, az örömteli ételkészítés által.

Grillezés otthon- elektromos grillsütő készüléken! Ehhez kínálunk eszközöket. Válasszon mielőbb, csillapítsa éhségét, szervezzen kellemes társaságot a grill köré!

ELEKTROMOS GRILL

Az elektromos grill temérdek grill készüléket felölelő kategória. 

Grill, minigrill, grillsütő, pizzasütő grill, melegszendvics sütő, forgónyársas grill vagy egy légkeveréses grillsütő hiányzik konyhájából?

A német STEBA grillek széles választékát láthatja

Asztali grill, kontakt grill, állógrill, gömbgrill, BBQ, raclette, elektromos grill mindegyik.

A STEBA grillek megbízható minősége, szabályozható hőmérséklete a grillezéshez elmaradhatatlan, praktikus társ. Grill husik, grill zöldségek, grill desszert, grill sajt, készítse a grill ételeket a német STEBA grilleken, grillsütővel!

Hatás-ellenhatás - készüljön fel, hogy mi következik

Figyelmeztetjük, hogy az elkövetkező percekben az emésztőnedvei nyugalmának megzavarását előidéző eszközöket láthat. Könnyen lehet, hogy a gyomornedvei felpörögnek és azonnal egy grill tálat követelnek.

Erre az esetre a sürgősségi termékátadást, bemutatótermünk felkeresését és egy STEBA grill rövid időn belüli hadba állítását tudjuk ajánlani csak, éhség csillapító grill ételt nem, mert alapanyagokat nem forgalmazunk. Ezért is érdemes a hűtőben, fagyasztóban tartani az előre nagyobb adagban elkészített szuvidált szűzérmét vagy csirkemellet, hogy amilyen gyorsan csak lehet a grillezés elkezdődhessen.

Asztali grill otthonra, munkahelyi konyhába vagy nyaraláshoz

A könnyen hordozható 3in1 grill-és szendvicssütő vagy egy kisebb asztali grill simán útitársa lehet munkába menet vagy nyaraláshoz és azon készítheti el ízletes ebédjét, uzsonnáját. Tapadásmentes bevonatú asztali grill a gyors ételkészítés és a kényelmes felhasználó praktikus társa.