társaságnak
is? A STEBA RC 28 raclette hálás segítség a
vendéglátónak!
Csak helyezze a vacsora hozzávalóit az asztalra és
persze a
STEBA raclette sütőt!
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
A svájci társasági élmény- vacsora kellék
Olvasztható raclette sajt és egy jó raclette, no meg jó bor és társaság is dukál hozzá.
A Bonair részéről mi a jó raclettet kínáljuk Önnek, a többiről sajna más gondoskodjon.
A német STEBA raclette sütő választéka viszont sok képzeletünket is felülmúlta már. Néhányat mutatunk, ajánjunk:
Elektromos grill kis raclette serpenyőkkel
A raclette készülék valójában egy olyan grill, mely elektromos fűtőszállal melegíti a fűtőszálak fölé helyezett grill lapot, s alá pedig kis serpenyőket helyezünk. Így egyidőben sül meg a grillen a hús, zöldség, sajt, s a raclette serpenyőben megolvad a sajt.
A raclettezés csak sajtolvasztást, sajtevést jelent?
Nem csak sajt olvasztására való a raclette. Akár hússzaftot, csokoládést is melegíthet a tapadásmentes / zománcozott fém raceltte serpenyőben, s a grillezett gyümölcsöt, megpirított kenyérkockát belemárthatja. Máris kimaradt a sajt, s mégis közös étkezés, érdekes vacsora és élmény ötvöződött.
A raclette grill lapja különféle lehet
A grillen sütésnél a hőfok egy fontos tényező. Amikor összejön egy kis társaság, akkor aránylag hamar szeretnének enni, ezért a húsokat magas hőfokon, gyorsan ajánlott átsütni. Ha csak vékony lemez lapos a raclette, akkor könnyen lehűl a fém lemez lap, s elmarad a hús hirtelen, magas hőfokon történő átsütése. Ezért az ideálisabb az öntvény lap (illetve elektromos grilleknél az integrált fűtőszálas fém öntvény lapok), és a kőlap. Bonair tipp: Legyen jó forró a raclette grill lapja, s kevésbé tudjon visszahűlni, amikor az alapanyagokat ráteszi!
Társasági sütés-főzés racletten
Szervezzen üde társaságot, élvezzék az együtt töltött időt és a közös ételkészítést, s annak az elfogyasztását.
Ezt nyújtja a raclette, raclettezés!