Üdvözöljük a Bonair megújult weboldalán, webáruházában. Kérdése van?  Keressen minket a Kapcsolat oldalon elhelyezett űrlapon vagy telefonon hétköznap 8-20h között 1-522-22-10

ELEKTROMOS FŰTÉS

A meleg levegőt fújó ventilátor: fűtőventilátor, hőlégfúvó, elektromos fűtőtest

A gáztakarékos fűtés időszakában mi a mobil, hordozható elektromos fűtésfűtőventilátor készülékeket ajánlunk Önnek termékválasztékunkban.

Akár kicsi hőlégfúvó, akár nagy fűtőventilátor, mindegyik elektromos fűtőtest, áramhoz csatlakoztatás szükséges és máris ontja a meleget a kívánt hőfokra beállítva. 

Az Ön igénye, a helyiségek funkciója és az áramellátás határozza meg, hogy szobai fűtőventilátor vagy ipari hőlégfúvó legyen-e a kiválasztott eszköz a jóleső meleg elérésére.

 

 

Fűtés árammal 

Többet van szükségünk meleg levegőre, fűtésre, mint a nagy kánikulában hidegre, ventilátorra vagy klímára.

A fűtés megoldására különféle központi és ideiglenes, hordozható lehetőségek adódnak.  

Ha a fűtés elektromos árammal működik, s gépészeti tervezést nem igényel, elektromos dugaljba csatlakoztatható, ezek a termékeink az elektromos fűtés kategóriába tartoznak.

Hőlégfúvó -mint meleg levegős ventilátor

Master hőlégfúvó készülékek választéka elég széles körű és professzionális. A felhasználási terület, áramellátás határozza meg, hogy a hőlégfúvó teljesítménye mekkora legyen. Illetve az adott helyiség adottságaihoz igazodó számítás.