Hibrid párásító légtisztító

Légtisztító és párásító egy készülékben- hibrid megoldásként

A hibrid fogalom ezt jelenti nálunk. A svájci BONECO légmosó készülékek továbbfejlesztett, levegőszűrővel kiegészített változatai, melyeknél a párásítás és a légtisztítás egyidőben is működhet és egymástól elkülönülten is.

Ők a BONECO hibridek.

Az alábbi hibrid választéknál a levegőszűrőben, légtisztítás hatásfokában, s a párásításhoz és a levegőtisztításhoz differenciáltan ajánlott szobaméretekben van jelentős különbség.

Válasszon a helyiségei és igényei alapján hibrid légtisztítós párásító készüléket!


6termék 16
6termék 16

LEVEGŐSZŰRŐ és PÁRÁSÍTÓ EGY KÉSZÜLÉKBEN

A BONECO megalkotta, Ön élvezheti az optimális páratartalmú levegőt otthonában, melyet igénye szerint kiegészíthet légszűrő (pollenszűrő, HEPA szűrő) üzemmóddal vagy akár külön is használhatja légtisztítóként. 

PÁRÁSÍTÁS KÖZBEN LÉGTISZTÍTÁS IS

Párásítás közben légtisztítás áldásos, ha ezt egy készülék tudja. Ma már az Ön számára sem vágyálom, pillanatokon belül elérhető a Bonair-nél.

Jellemzően nagyobb légtér párásítására, kisebb légtisztítására alkalmasak

Amikor az a célja, hogy egy készülékkel megoldani a párásítást és a légtisztítást, akkor vegye figyelembe, hogy jellemzően a hibrid párásító készülékek nagyobb szoba párásítására alkalmasak, mint amekkora légtisztítására. A gyári adatok a maximális (olykor levegőszűrő nélküli) kapacitást mutatják be, ilyenkor a legmagasabb, leghangosabb ventilátor fordulaton, amit a gyakorlatban kevesen szeretnek, használnak. Ez minden gyártónál így van. 

Elég a pollenszűrő vagy HEPA szűrő szükséges?

A BONECO légmosó párásítók hibrid változatai különféle levegőszűrővel rendelkeznek. Egyrészt a szobaméret, másrészt az Ön levegőszűrési igénye határozza meg, hogy melyik hibrid készüléket választja. Például a BONECO H300, H400 típusok gyári pollenszűrője opcióként comfort szűrőre (nagyobb hatásfokú levegőszűrésre alkalmas szűrő) cserélhető. A H700 hibrid előlapjába pedig (már a gyári csomagban benne van) HEPA szűrő kombináció helyezhető bele.

Nézze át a Bonair párásító-légtisztító választékát, szemezgessen és válassza a leginkább Önnek megfelelőt!