Párásító tartozékok

Párásító készülékhez tartozék igénye van?
A Bonair által forgalmazott párásító készülékekhez tartozékokat hosszú éveken, sokszor évtizedeken át forgalmazunk.

Az alábbi párásító kiegészítőknél feltüntettük, hogy milyen típusú párásító készülékbe használhatók.
Nézze meg a párásítója típusát, a kereső mező segítségével keressen rá, hogy milyen tartozékot kínálunk jelenleg hozzá.
A BONECO 7017 ezüstrudat minden gyártmányú, típusú párásítóba behelyezheti.
Ha nem találja meg a párásítóba való tartozékot itt, netán kérdése merül fel, akkor a bonair.hu/szerviz űrlapon küldje el nekünk. Megválaszoljuk, segítünk!


20termék 120
20termék 120

Párásító használatához szükséges kiegészítő tartozékok

A legtöbb párásító készülék működéséhez nélkülözhetetlen valamilyen cserélhető tartozék. 

Leginkább a nedvesítőbetétes párásítók működését befolyásolja, ha elvízkövesedik a nedvesítőbetét, mert akkor nem tud vele párásítani. Az ultrahangos párásítók vízkőszűrő, vízlágyító betétje is egy fontos párásító tartozék, mivel használata nélkül fehér por jelenhet meg a párásító környezetében.

Ezüstrúd a párásító higiénia támogatására

Szinte minden párásítóba elhelyezhető a BONECO ezüstrúd (Boneco 7017). Az újabb svájci BONECO párásító készülékekben az ezüstrúd tárolásának meghatározott helye van, ahova bepattintható, illeszkedik az ezüstrúd.

Az ezüst évezdredek óta ismert jótékony hatását úgy gondoljuk, hogy nem kell bemutatni, azonban a víztartály rendszeres kiöblítése, a víz legalább 2 naponkénti cseréje ezüstrúd használata mellett sem mellőzhető. 

BONECO CalCOFF vízkőmentesítő párásító tisztításhoz

Mellőzze vegyszer használatát párásító készülék tisztításánál. A vízkő megjelenése a párásítás (csapvíz) velejárója. A párásító rendeltetésszerű használatának feltétele a párásító vízkőtelenítése, a rendszeres vízkőmentesítés. Ehhez használhatja a BONECO CalCOFF vízkőmentesítő port. Egy doboz 3 csomag vízkőmentesítő port tartalmaz, azaz három alkalommal használhatja párásító karbantartáshoz.

BONECO ultrahangos párásítóba vízlágyító patron, vízszűrő

Szinte az összes, kb az elmúlt 15 évben forgalmazott BONECO ultrahangos párásító készülékhez használható a BONECO A250 vízszűrő patron. A régi kék tartálykupak tárcsára rácsavarozható. Az új BONECO ultrahangos párásítók gyári csomagolásában egy kezdő /start vízkőszűrő patron van. Az A250 vízkőszűrő kb dupla térfogatú, élettartamú. A víz ásványi anyag tartalmától és az átfolyt víz mennyiségétől függ az élettartama. Hosszabb párásító leállítás esetén a vízszűrő patron cserélendő.

Szivárog a párásító tartály

Szivárog a víz a párásító tartályból. Netán leesett, eltört? Sajnos a műanyag tartály törékeny, s az óvatos, gondos embernél is előfordulhat olyan, hogy kicsúszik a kezéből a párásító tartálya. Nos, erre az esetre is van megoldásunk. Cserélhető párásító tartály választékunkat itt a párásító tartozék kategóriában ismerheti meg, ráadásul azonnal meg is rendelheti.

Párásító tartozékot keres?

Nézzen körül a Bonair párásító tartozék shopjában, használja a keresőt, írja be a párásító készüléke típusnevét, s találja meg hozzá a párásító tartozékot, kiegészítőt! Gondoskodjon időben a párásító karbantartásáról, a párásító szűrő, kiegészítő beszerzéséről! Rendelje meg MOST!