Személyi párásító

Mini párásító, személyi párásító

Picike párásító, amit egy személy közelében működtetve páradúsabb levegőt lélegezhet be.

Ne szenvedjen a száraz levegőtől, vigye magával utazáshoz, munkahelyére vagy pl egy co-working irodába, ahol számítógép mellett kiválóan használhatja, enyhítheti az orrszárazságot, szemszárazságot.


4termék 14
4termék 14

Personal care eszközök tagja - személyi párásító

Nem csak singliknek gyártott készülékek. Nem komplett szoba vagy lakás párásítására alkalmas készülék, hanem a levegőszárazság instant javítására szolgáló eszköz. Magával viheti, enyhíthet a panaszain száraz levegőjű helyiségben pl. munkahelyen a számítógép mellett.

Hordozható pici párásító

Ha az a vágya, hogy magával vihesse a párásítóját, akkor ideiglenes megoldásként, közvetlenül a számítógép -s maga mellé helyezve javít a páratartalmon, Ön nedvesebb, párás levegőt lélegezhet be.

Magával viheti, valóban hordozható, kicsi párásító. 

Párásító szállodai szobába, utazáshoz

Sielni megy, s már előre retteg attól, hogy orrvérzés fogja gyötörni? Tudja jól, hogy ha szállodába megy télen, akkor a reggel szenvedés lesz, mert kiszáradt torokkal, bedugult orral ébred? S még azzal is tisztában van, hogy azzal, hogy a kiszáradt nyálkahártyán hamarabb megtelepednek a bacik, vírusok, tehát nagyobb a fertőzésveszély, netán belobbanhat a krupp gyermekénél? Nos, ha nem viszi magával a BONECO szobai párásítóját, akkor legalább az úti párásítót vigye! Legyen Önnél a személyi párásító, hogy az ágya mellett enyhíteni tudjon a levegő szárazságán!

Párásító ideiglenes használatra

A személyi párásító, úti párásító nem állandó jellegű párásítási feladatra készültek, ezért NEM szobai párásítók. Az úti párásító, személyi párásító készülék használata eseti, ideiglenes célú.

Lágy víz használatáról illetve a párásító membrán tisztításról gondoskodjon, nehogy a vízkő belekössön, s bosszúságot okozzon.

Úti párásító sielőknek, télen utazóknak

Ne hagyja, hogy a nyálkahártyája kiszáradjon! Tegye az ágya mellé a BONECO úti párásító készüléket vízzel megtöltve. Élvezze, hogy nyugodtan alhat, reggeli krahácsolások nélkül! Pici párásító, könnyen hordozható, sporttáskában, bőröndben könnyen elfér.