LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2016.05.19 18:19

20 éves BonAir- születésnapi akciók!

20 éves BonAir- születésnapi akciók!

1996.május 24-én történt meg a Bonair – teljes lánykori nevén Bonair BG kft- alapítása. Azaz mindjárt 20 éves a Bonair! Így nem csak az ember lánya korosodik, éli a felnőtt életét, hanem a cégünk is.

E jeles alkalomból, őrült akciókkal várunk minden kedves érdeklődőt, egykori és leendő vásárlónkat! Az immár 20 éve megalapított BonAir, születésnapja alkalmából némi meglepetéssel is készülünk.

Bonair akciós ajánlat a bűvös 20-as szám szellemében került kialakításra.

Nézzen körül alaposan a Bonair párásító, konyhai készülék kínálatában! Szemezgessen kedvére, hátha most e kivételes alkalom folytán soha nem látott kedvezményes áron juthat hozzá a kiszemelt Bonair készülékhez.Akciós árak, Bonair ajándék születésnapunk alkalmából

Számos ajándék is gazdára vár a Bonair születésnap alkalmából

Az ajánlataink között, akciós termékek, csomagajánlatok, és egyes termékek rendelése esetén plusz ajándék landolhat a kosarába, vagy a kezébe, ha személyesen ellátogat üzletünkben.

Egy biztos, minden kedves személyes betérőt saját készítésű házi süteménnyel várunk, így Önt is!

Ha már régóta szeretne ellátogatni új üzletünkbe, vagy már járt nálunk és kíváncsi termékeinkre, akkor is érdemes ellátogatnia, ugyanis minden betérőnek kedveskedünk majd egy kis meglepetés ajándékkal, akár vásárol tőlünk, akár nem!

A bűvös 20-as

A két évtizede fennálló BonAir szeretné Önt elkényeztetni! Ehhez remek, német és svájci minőségű termékeit hívta segítségül, melyek az Ön otthonába kerülve megkönnyítik majd mindennapjait.

20 éves tapasztalat, 20 kedvező ajánlat és akció, melyek május 20-tól 30.-ig illetve a készlet erejéig, csak Önre várnak!

Kíváncsi?

Akkor kattintson ide, látogasson el új webshopunkba,

ahol részletesebb információt talál az akciós időszakról és termékekről.

BONECO légmosó akció

Válasszon a születésnapi akciós kínálatunkból BONECO légmosó készüléket, s most duplán jól jár. Nem csak a levegő minősége javulhat, hanem az akció keretén belül a közérzetét más módon is javíthatja.

Például a BONECO W490 választása esetén fél áron juthat hozzá egy értékes arc-és testmasszírozó készülékhez vagy a BONECO 1355 légmosó választásával most egy STEBA joghurtkészítőt kap ajándékba.

BONECO H680 hibrid párásítóhoz ultrahangos párásító AJÁNDÉKBA

Fergeteges akciónk keretén belül azon kedves vásárlóinknak kedvezünk, akik velünk együtt ünnepelnek, s szeretnek jól járni. Most akciónk keretén belül a BONECO H680 hibrid párásító-légtisztító készülékhez egy ultrahangos párásítót adunk ajándékba. Ugye tényleg klassz ez a lehetőség, a Bonair szülinap?

STEBA grill AKCIÓ

Válasszon MOST grill a STEBA elektromos grilljei közül, s a Bonair akciója keretében olyan kedvezménnyel élhet, amit megbánhat később, ha most kihagyja.

A STEBA VG 200 asztali grillhez most 5000 Ft értékben svájci Kuhn Rikon konyhai eszközt kap ajándékba. Ám ha nagyobb, értékesebb grillre vágyik, akkor még más grilleket is talál az akciós ajánlatok között.

A Bonair választékában újdonságként debütáló VG 500 BBQ grill egyes gázgrillek méltó vetélytársa lehet, ám elektromos grillként. 300 °C hőfokig tudja háztartási áramról felmelegíteni az öntvény sütőlapokat.

Grillezzen a kertben, hívjon társaságot, s a grillezés örömét a hétköznapokon is élvezze! Ugyanis MOST a VG 500 grillkocsis változat választása esetén egy VG 200 üvegfedeles asztali grillt is kap.

Grill akció, párásító akció, légtisztító akció

Járjon jól, ismerje meg részletesen a Bonair születésnapi akciós kínálatát. 20 év, 20 akciós termék ajánlat. 10-35% között kedvezményként élvezheti most a különféle párásítókhoz, légmosókhoz, légtisztítókhoz, grillekhez kapcsolt konyhai eszközöket ajándékként. Akár megtartja, akár tovább ajándékozza, az biztos, hogy praktikus prémium minőségű termékeket ajánlunk Önnek, s jelen akciónk keretében értékes ajándékokkal.

Nézze meg a különleges Bonair akciós ajánlatokat, jöjjön be üzletünkbe, válogasson kedvére, kóstolja meg saját készítésű egészséges süteményeinket, ünnepeljünk együtt!


Üzletünk hétköznap 9-17 óra között tart nyitva, május 24-én 18 óráig. Az alábbi címen várjuk:

X. kerület Budapest, Kőrösi Cs. S. u 43-51. Az Éles saroknál, a Mádi utca és a Harmat utca között.