Airfryer - Forrólevegős sütő, Olajsütő

OLAJSÜTŐ, FRITŐZ és modern változata a FORRÓ LEVEGŐS SÜTŐ

Bő olajban szeretne lángost, fánkot vagy rántott húst sütni? Inox olajsütő is a rendelkezésére áll!

Olaj nélküli sütés a modern air fryer technológiával- az egészséges étkezés támogatására. 

Forró levegős sütő nagy űrtartalommal

Forró levegős sütő több méretben, akár családi air fryer -re is szert tehet a Bonair választékából.

Ismerje meg olajsütő, forró levegős sütő -air fryer -választékunkat!


5termék 15
5termék 15

Fritőz, olajsütő

Ámulatból bámulatba - az oly népszerű fritőzök  olaj mágnást igényelnek, mivel az olaj ára az egekbe szökött és hiánycikk is, ráadásul sok háztartásban egy-két sütés után sok liter olaj kidobásra kerül. Nagy pazarlás és még nem is igazán egészségesek az olajban sült ételek. Viszont tapasztalatunk alapján a rántott hús, hasábburgonya ízélménye még mindig olajban sütve az élvezetesebb. Úgyhogy Ön dönt, olajjal mit szeretne elkészíteni, milyen olajat tud használni, ami egészséges is és konyhai költségvetést sem terheli meg. Az inox olajsütők praktikusak, nem ég le alul a pörc, ételmorzsa, s leszűrhető. 

OLAJTAKARÉKOS FRITŐZ : FORRÓ LEVEGŐS SÜTŐ

Ma már csöppnyi olajjal működnek a forró levegős sütők, melyek a bő olajban sütéses olajsütők alternatívái. Forró levegőt keringtet a rendszer egy kisebb zárt szerkezetben, ezzel biztosítva a bele helyezett étel alapos és gyors átsütését.

Minimális olaj használatával kisütheti ételeit. A forró levegős sütő űrtartalma aránylag fontos kritérium még a választásnál, mivel a rekeszbe rakható ételmennyiség korlátozott. Óriás szeletes rántott húst sütne?

Válassza az XXL-es forró levegős sütőt, (5-8 literes űrtartalommal) hogy nagy tenyérnyi alapanyagot el tudjon benne helyezni, egyidőben kisütni.

Forró levegős sütő minden háztartásba

Forró levegős sütő népszerűsége kb 2020-tól töretlen, lassan minden háztatásban fellelhető lesz, akár egy normál sütő.
Kisebb az űrtartalma, mint egy gázos vagy elektromos sütőnek, így kisebb légteret kell felfűteni és a halogén fűtőszál közelebb van az ételhez, a levegő keringtetéssel a forró levegő körbelengi, aránylag gyorsan elkészíti az ételt.

Forró levegős sütő változatos feladatokra, nem csak sütésre

Forró levegős sütőben nem csak sütni, hanem akár joghurtot készíteni is lehet. Sütés, grillezés, melegen tartás – mind megvalósítható egy készülékben, egy remek airfryerben.

Airfryer az egészséges ételkészítéshez

Minimális olaj mennyiséggel sütheti meg a krumplit, húst, grillezhet is az airfryerben. Grillezés a forró levegős sütőben- készülék típusától függ. Nézze meg a termékleírásokat, milyen lehetőségeket kínál az airfryer gyártója.

Forró levegős sütő választás a Bonair kínálatából – nézzen körül e kategóriában webáruházunkban!