BONECO

A BONECO garantáltan a legjobb választás Önnek és családjának

Szeretnék megosztani néhány érvet, amiért érdemes Boneco párásító vagy légtisztító készüléket választani a családja számára. Ezek a készülékek számos előnnyel járnak, amelyek hozzájárulnak a családja egészségéhez és kényelméhez.

Egészségesebb Levegő: A Boneco légtisztító készülékek hatékonyan távolítják el a levegőből a káros részecskéket, például port, polleneket, állatszőrt és allergéneket. Ez segíthet az allergiás tünetek enyhítésében és a légúti megbetegedések elkerülésében.

Párásabb és Kellemesebb Környezet: A Boneco párásító készülékek segítenek növelni a levegő páratartalmát a téli hónapokban, amikor a fűtés száraz levegőt eredményezhet. Ez kellemesebb légkört teremt a családotoknak, különösen a csecsemők és kisgyermekek számára.

Csendes Működés: A BONECO készülékek különösen csendesen működnek, így nem zavarják meg a családi életet és a pihenést. A gyerekek nyugodtan alszanak, és Ön is élvezheti a csendes pillanatokat.

Hosszú élettartam és minőség: a BONECO termékek híresek a svájci minőségről és tartósságról. Ezek a készülékek hosszú távra tervezettek, így hosszú éveken át szolgálják a családját.

Könnyű kezelés: a BONECO készülékek egyszerűen kezelhetők és karbantarthatók, így könnyedén integrálhatók a mindennapi életetekbe.

Környezettudatosság: A Boneco vállalat elkötelezett a környezetvédelem mellett, és odafigyel az energiatakarékosságra és a fenntarthatóságra.

Modern Design: A Boneco készülékek modern és stílusos designnal rendelkeznek, amelyek jól mutatnak otthonotokban.

Végül is, a Boneco készülékek a családja egészségét és kényelmét szolgálják, és hozzájárulnak ahhoz, hogy otthona kellemes és egészséges légkört nyújtson minden családtag számára. Kérem, vegye figyelembe ezeket az érveket, amikor a párásító vagy légtisztító készülék választásáról döntést hoz.

Szeretettel,
Grabarits Ildikó


57termék 120
Raktárról azonnal átvehető 
INGYEN SZÁLLÍTÁS
Termék állapota:
Gyári ÚJ
96 990 Ft
57termék 120


A több mint 65 éves BONECO – egészséges levegőt teremt a magyar otthonokban.

 

A BONECO gyár 1956 óta a Frei család irányítása alatt működik Svájcban, s az utóbbi évtizedekben
Európa vezető párásító és légtisztító gyártója lett.
A BonAir BG Kft. több, mint 25 éve a hivatalos magyarországi BONECO disztribútor.

A gyár kizárólag levegőkezeléshez kapcsolódó termékeket fejleszt, gyárt: párásító és légtisztító készülékek, aromadiffúzor, légzuhany-ventilátor a jelenlegi termék portfólió.

Párásítóból hidegpárásítók (ultrahangos, légmosó, hibrid) és melegpárásítók egyaránt megtalálhatók a széles választékban.

A svájci fejlesztésű légtisztítók kiváló minőségű HEPA szűrő által biztosítják a hatékony légtisztítást kisebb-nagyobb lakóterekbe. A választék igazodik a különféle felhasználói igényekhez és helyiségmérethez.

Innovatív megoldást kínál kiemelkedően nagy légterekhez is: akár 50-150m2 területű nappali és irodahelyiségek levegőminőségének javítására.

A BONECO párásítók és légtisztítók átgondolt mérnöki fejlesztések eredményei,
mellyel a hálószobák, gyerekszobák, nappalik, irodahelyiségek levegőminőségét egészségessé lehet varázsolni Magyarországon.

A BonAir magyar nyelvű használati utasítást, felhasználókat segítő vevőszolgálatot és szakszervizt biztosít, valamint hosszú távú alkatrész -és tartozék ellátást.

 

Számos elismerésünk közül néhány: