LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2014.09.16 18:57

BONECO, STEBA és CLOER a berlini IFA kiállításon

BONECO, STEBA és CLOER a berlini IFA kiállításon

Szeptember elején a berlini IFA kiállításon, beszállító partnereink standjain megismerkedhettünk az új termékekkel. Több STEBA és BONECO újdonsággal bővül már idén a Bonair választéka is. Innováció a Bonair-nél is várható a külföldi partnereink által.

Új légmosó és légtisztító várható a zászlóshajó BONECO termékpalettájába. Ráadásul nem is egy párásító készülék újdonság debütált, hanem 3! S ha a mennyiség nem lenne elég, akkor a milyenség is rádob egy lapáttal, ugyanis a párásító és légtisztító kombinációja mostantól hibrid nevet visel a korábbi kombi készülék helyett, s az ifjú BONECO hibridek külön-külön párásítás és légtisztítás együttesére is képesek.

Beszámolunk még a STEBA és a Cloer konyhai készülékekről, újdonságairól is, mit láttunk a berlini IFA kiállításon most szeptember elején.

BONECO újdonságok

A svájci BONECO évek óta fejlesztett új légmosója és légtisztítója hosszú hónapok óta, még a disztribútorok számára sem volt ismert, csupán a termék körvonalai, illetve egy-egy részletét mutatta be a svájci gyár.

A berlini IFA kiállításon végre a BONECO fellebbentette a leplet és bemutatta három új párásítóját.

Igazi innováció, BONECO fejlesztés a hibrid párásító. A hibrid párásító a légmosó párásítási és légtisztítási mivoltát fejlesztette tovább, különleges, új párásító egységgel.

BONECO magyarországi forgalmazó

Magyar BONECO importőrként nagyon várjuk már, hogy közelebbről megismerhessük, s a mintadarabot tesztelhessük. Magyarországi BONECO forgalmazóként az elsők közt van erre lehetőségünk. Úgyhogy izgatottan várjuk.

Ultrahangos párásító innováció

Szintén idén ősztől lesz elérhető az új, nagy teljesítményű ultrahangos párásító, az U700 típus, melynek újdonsága a nagy teljesítményű BONECO ultrahang membrán és az öntisztító program.

A svájci mérnökök nem érték be idén két újdonsággal, év végére egy új, nagy teljesítményű, modern HEPA szűrős légtisztító megjelenésére is lehet számítani, melynek előnye, hogy az személyes igényeknek megfelelő szűrőt lehet használni a készülékben. (babáknak, allergiásoknak, dohányosoknak más-más HEPA szűrő készlet kapható)

Német Cloer-nél mi van a gofrisütőkön túl

A német Cloer új kenyérpirítóval, filteres kávéfőzővel jelent meg az IFA kiállításon.

A Cloer tradicionális mivoltát a gofrisütők jelentik, a fém öntvény, jó hatásfokú gofrisütők idén is felsorakoztak egy polcon, egy egész falszakaszt kitöltve. A kiállítás látogatók pedig örömmel ízlelgethették a Cloer gofrikóstolóját.

STEBA grillek mellé szuvid készülékek

A német STEBA sok új termékéből már idén csemegézhetnek a magyar vásárlók, hamarosan bővül a SousVide főző választékunk, úgyhogy a magyar gourmet igényekhez igazodva négy SousVide főző közül választhatnak az ínyencek, s a szakácsok is profi SousVide főzővel szuvidolhatnak.

Szuvidálás már kezd nekünk is a kedvencünkké válni, valóban ízletesebb és hosszabb ideig eltartható lesz a szuvidált hús. Remek szuvidáló eszközök kerülnek ki a STEBA kínálatából, érdemes odafigyelni rá, s kiváltképp beszerzni belőlük otthoni használatra.

Örömmel várjuk már a STEBA aszaló készüléket és a francia palacsinta sütőt és az aprító fejjel is rendelkező turmixot is. Néhány héten belül megkapjuk a mintadarabokat kipróbálhatjuk, tesztelhetjük, elkészítjük a magyar nyelvű használati útmutatókat, ezt követően kínáljuk vásárlóink számára.

Bonair háztartási készülék választéka bővül

Kövesse Ön is a Bonair választékát, s figyelje október -november folyamán a bővülő választékot, újdonságokat! Ha szeret elsők között lecsapni az innovatív háztartási termékekre, akkor jegyeztesse elő vevőszolgálatunkon a svájci BONECO és a STEBA újdonságait!