LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2007.11.29 15:44

Mit tegyen, ha száraz a levegő?

Mit tegyen, ha száraz a levegő?

azt tapasztalta, hogy 40% alatti a páratartalom? Jó lenne tenni valamit a növelése érdekében? Tehet egy vízzel teli edényt a fűtőtestre, vagy teregessen vizes ruhát a szobában - régen ezt tanácsolták...

Manapság már jóval hatékonyabb párásítási megoldásokat ismerünk. Pláne itt a Bonairnél!

Páratartalom növelése radiátorra akasztható párologtatóval

Hosszú éveken át elterjedt háztartási praktika volt a vizes törölköző kiteregetése a szobában vagy a radiátorra akasztható párologtató. Mi ezt a megoldást több okból sem javasoljuk, bár az egészséges életmódra való törekvésben például a táplálkozás terén sokszor visszakanyarodunk nagyanyáink szokásaihoz.

Párásítás terén rövid időre akár megfelelő páratartalmat el lehet érni a fentiekkel, de tartósan optimális páratartalmat, panaszmentességet nem.

Mi tehát az ideális és profi párásítás megoldás?

Egy elektromos párásító készülék beszerzésével megszabadulhat az alacsony páratartalom okozta problémáktól (orrvérzés, reggeli köhögés,stb ) és közérzete is javul.

A 11 éves múltú Bonair BG Kft választékában több mint 20 féle párásító készülék megtalálható, a megbízható olcsóbb árkategóriájútól a magasabb árszintű, azonban magas technológiai fejlettségű svájci BONECO és AIR-O-SWISS márkákig, mely választékból mindenki megtalálhatja azt a modellt, mely megoldást nyújt a problémájára.

Kezdje a páratartalom mérésével

Egy páramérő beszerzésével ellenőrizheti a párásítás eredményét is. Az új fejlesztésű, digitális készülékekhez páramérő egyáltalán nem szükséges, mivel a készülék kijelzi az aktuális páratartalmat, s a beállított értéken szinten tartja. Önnek csak a víztartályt kell feltöltenie, s a karbantartásról gondoskodnia.

Fejlett párásítási technológiák

A különböző technológiákkal készült párásítók különböző megoldásokat kínálnak és nem

csak a páratartalom emelésére. Légtisztítóval kombinált párásító készülékeink segítségével a por- pollen-poratka kiszűrésében is tökéletesen helyt állnak.

Fontos, hogy a párásítás mértéke szabályozott legyen, hiszen ellenkező esetben a penészedés okozhat „fejfájást” Önnek.

Böngésszen a weboldalunkon és találja meg az Önnek legmegfelelőbb párásítót, vagy forduljon hozzánk bizalommal az  1-522-22-20 telefonszámon!

Ismerje meg a Bonair aktuális párásító választékát!