LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2023.09.22 10:02

Parlagfű allergiásoknak és egészségeseknek is légtisztító javasolt

Légúti problémák
Allergia
Légtisztítás
Szűrés törlése
Parlagfű allergiásoknak és egészségeseknek is légtisztító javasolt

A tavasz és nyár beköszöntével egyre többen szenvednek por-és pollenallergiától. A különféle növények zöldbe borulása csodás természeti látvány, azonban egyes fajok kifejezetten sok bosszúságot okoznak. A parlagfű már hatósági előírás szerint is irtandó, s még így is sok ezren szenvednek a parlagfű allergiától a nyár végén, ősz kezdetén.

Légúti allergia, parlagfű allergia tünetei

Az allergiás tünetek, mint az orrdugulás, könnyezés, viszkető szemek és tüsszögés a légúti allergia tünetei. Ezek nemcsak kellemetlenek, de az életminőséget is ronthatják. Szerencsére azonban létezik e kellemetlenségek mérséklésére hatékony megoldás, amely segíthet enyhíteni ezeket a tüneteket.

Parlagfű allergia vagy pollen irritáció gyakori téma és probléma

A pollenallergia és parlagfű allergia egyre elterjedtebb probléma, és sokan kénytelenek időnként elszigetelni magukat az otthonukban, hogy elkerüljék az allergénekkel való érintkezést. Az allergiás tünetek nagyban ronthatják az életminőséget, és megakadályozhatják az embereket abban, hogy élvezzék a szabadban töltött időt.

A levegő tisztítása, az allergének kiszűrése a levegőből

Ha a belélegzett levegőt megszűrjük, kivonjuk a port, pollent a levegőből, akkor tisztább, egészségesebb levegőt lélegezhetünk be.

Melyik légtisztító lehet az ideális választás?

A Bonair szerint melyik a legjobb légtisztító a parlagfű allergiára?

A Bonair választékában már a kezdetektől megtalálhatók a svájci BONECO gyártó párásító és légtisztító készülékei.

Különféle felhasználói igényekre szabottan alakult ki a légtisztító választék.

A BONECO P500 légtisztító tökéletes választás lehet azok számára, akik pollenallergiával vagy parlagfű allergiával küzdenek, de nem csak nekik, egészségesek számára is igazán hasznos kiegészítője a szobának.

A BONECO P500 miért kiváló választás?

A BONECO P500 légtisztító segítségével a pollenallergiások és parlagfű allergiások ismét szabadon élvezhetik az évszakok változásait, ha az allergénes időszakban lehetőleg leginkább a lakásban, szobában tartózkodnak.

A légtisztító elhelyezése minden olyan szobába javasolt, ahol aránylag sok időt töltünk. Ideális a földre helyezni. Stabil szerkezet, ismerje meg! Képek részletes leírás, müszaki adatok, videó a készülékről itt a Bonair kínálatában: P500 légtisztító.

Válasszon a hálószoba, nappali légterének megfelelő légtisztító készüléket!

Fontos szempont, hogy azok az irodai vagy lakóhelyiségek, ahol sokat tartózkodik, egybenyílnak-e, mekkora légtér levegőjének átmozgatására, megszűrésére van szükség. Ennek figyelembevételével szükséges légtisztító berendezést választani.

Célszerű szobánként egy légtisztító készüléket elhelyezni és az ajtót zárva tartani vagy egybenyíló szobáknál a teljes légtérrel számolni, több berendezést beszerezni, üzemeltetni.

Miért éppen a BONECO P500 légtisztító a legjobb választás az allergiások számára?

 1. A letisztult, sármos külcsíny szuper műszaki tartalommal találkozik és rendkívül könnyen használhatja.

 2. Hatékony légtisztítás:
  A BONECO P500 légtisztító kiválóan alkalmas a pollenek, parlagfű pollenek és egyéb allergének eltávolítására a levegőből. Az innovatív légtisztító rendszer hatékonyan szűri ki az allergiákat kiváltó részecskéket, így csökkentve az allergiás tüneteket és javítva az otthoni levegő minőségét.
  A CADR érték: 285 m3/h, azaz 285 m3 levegőt képes óránként tökéletesen megszűrni.

 3. Valóban tisztább levegő a szobában
  Az allergének mellett a BONECO P500 HEPA szűrője segítségével eltávolítja a por, szennyeződések és egyéb káros anyagokat is a levegőből. Ennek eredményeként a lakásban/ szobában a lévő levegő sokkal tisztább lesz, ami előnyös lehet az egész család számára.

 4. Kijelzi az érzékelt levegőszennyezettséget
  A BONECO P500 kijelzőjén fehér és piros fénnyel láttatja, hogy a pm 2,5 méretű részecskék milyen mértékben vannak jelen.

 5. Könnyen használható légtisztító-manuálisan vagy távirányítóval
  Alapvetően 0-24 órában, folyamatosan célszerű használni a légtisztítót. A P500 típus automata funkcióval is rendelkezik, amikor is a levegőszennyezettségnek megfelelő módozatban működik. Roppant egyszerű a működtetése, akár az érintő panelen, akár a távirányítóval elvégezheti.

 6. Ideális hálószobai légtisztító
  A BONECO P500 légtisztító különösen ideális választás a hálószobába. Csendes működése révén nem zavarja meg az éjszakai pihenést, így nyugodtan használható alvás közben is. Ezzel garantálja a pihentető éjszakákat, még az allergiások számára is. (persze figyelembe kell venni, hogy az alacsony fokozat, a halk üzemmód alacsonyabb légszűrési hatékonysággal jár)

 7. Illóolaj párologtatás -aromaterápia- légtisztítóval
  A BONECO P500 légtisztító illóolaj rekeszt is tartalmaz, melybe a hangulatának, egészségi állapotának kedvező illóolajat cseppenthet. A kifújt levegővel elegyedik ez a csodás illat, s szétárad a térben.

 8. A légtisztító karbantartása is roppant egyszerű
  A formás előlap egy kézzel lepattintható a mágneses rögzítésnek köszönhetően. A heti porszívózásnál a puha kefével törölje, szívja át a műanyag szűrőt, s egy percen belül már vissza is emelheti, pattinthatja az előlapot, akár tényleg egyik kezével elvégezhető műveletként.

 9. Háromféle HEPA szűrő kombinációból választhat
  A különféle felhasználói élethelyzetekre, igényekre szabottan kiválaszthatja, hogy leginkább mit kíván kiszűrni a levegőből. Mindegyik levegő szűrő változat megköti a port és aktív szén réteget is tartalmaz a szagok semlegesítésére.
  Allergy – por és pollen szűrésére elsődlegesen
  Baby – vírusok, baktériumok kiszűrésére is ideális
  Smog – füst, égéstermék finom pora, szmog kiszűrésére

Ráadásul a Bonair tapasztalata alapján rendkívül megbízható, hosszú évek alatt is alig fordult elő meghibásodás e készülékekből.

Légtisztító forgalmazó már több évtizede

A Bonair BG Kft immáron már több mint 25 éve forgalmaz párásító és légtisztító berendezéseket. Ennyi idő alatt sikerült mind terméktapasztalatra, mind vásárlói visszajelzésekre, s ezek által szakértelemre szert tennie.

Nem csak egy trendet követve húztunk be a választékunkba légtisztítót, mint rengeteg kereskedelmi cég, webáruház.

Irodai légtisztítás

Mi magunk is használunk légtisztítót az irodában, bemutatótermünkben.
Sőt, a hálószoba légtisztítását is fontosnak tartjuk, így egész éjszaka duruzsol mellettünk egy BONECO légtisztító, s megszűri a levegőben levegő részecskéket, ezzel megvédi a légzőszervünket.

A tiszta levegőnek számos előnye van az egészségre. A BONECO P500 segítségével a tüdőnk is könnyebben lélegzik, mivel a levegőben kevesebb allergén és szennyeződés van jelen. Ez hozzájárulhat az általános egészségünk javulásához és az allergiás tünetek csökkenéséhez.

A BONECO légtisztító jó választás az egész család számára

A BONECO P500 légtisztító nem csak az allergiásoknak szól. Az egész család számára előnyös, mivel javítja a levegő minőségét és csökkenti a betegségek kockázatát. Gyermekek, idősek és mindenkinek segíthet a tiszta levegő biztosításában.

Összességében a BONECO P500 légtisztító nemcsak hatékonyan enyhíti az allergiás tüneteket pollenallergiával vagy parlagfű allergiával küzdők számára, hanem egészségesebb környezetet is teremt az egész család számára. Ha vágyunk a tiszta, friss levegőre otthonunkban, és szeretnénk elkerülni az allergiás reakciókat, akkor a BONECO P500 légtisztító lehet az egyik legjobb választás.

Tegyen egy lépést a tisztább levegő, egészsége védelme érdekében

Ne hagyja, hogy az allergiás tünetek vagy a szennyezett levegő rontsa az életminőségét!
Válassza a BONECO P500 légtisztítót, és élvezze a tiszta, egészséges levegőt otthonában! Az egész család meg fogja érezni a különbséget, és Ön is élvezni fogja a jobb közérzetet és az allergiás tünetek enyhülését.
Tegyen mielőbb egy lépést az egészségesebb jövő felé!

Ne habozzon, szerezzen be egy BONECO P500 légtisztítót még ma a Bonair kínálatából, és már holnap lélegezzen tisztább levegőt!