A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
A beltéri grillezés titkai

A beltéri grillezés különleges élmény tud lenni, hiszen egy elektromos grillsütővel mindig kisüthetsz valamilyen egészséges grillezett ételt, függetlenül az időjárástól – akár a tél közepén vagy szakadó esőben is.
Nehéz a nyár végével lemondani a sütögetős estékről? Egy szobában is használható grillsütő segítségével bármikor érezheted azt a kellemes grillezett ízt, ami korábban a nyári hónapokhoz kötődött.
Milyet válasszak?
Aki beltéri grillsütőt szeretne vásárolni, két alapvető dolgot kell mérlegelnie: fontos –e, hogy állítható legyen a hőmérséklet, illetve azt, hogy mekkora sütőfelületre van szükségünk. Néhány grillezőn akár egyszerre négy adagot is készíthetünk, másokon csak kettőhöz van elég hely.
Kétféle típus közül választhatunk: az egyik a nyitott grillsütő, ahol a melegítés alulról történik, és nekünk kell megfordítani az ételt, hasonlóan a kültéri faszenes társaikhoz, a másik pedig a kontakt grillsütő, ahol két oldalról is hőt kap a benne sülő étel.
Ha a nyitott verzió (például körgrill) mellett tesszük le a voksunkat, érdemes olyat választani, ami fedéllel is rendelkezik. Így több sütőfunkció közül választhatunk majd, és az esetlegesen termelődő füst is belül marad.
Kontakt grill vásárlása esetén a legjobb, ha a két sütőfelület könnyen szétválasztható, hogy ne legyen gond a tisztántartással. Ezekkel a sütőkkel egyébként akár nagyszerű melegszendvicseket is készíthetünk.
Biztonságosabb vagy egészségesebb –e elektromos grillsütőt használni?
Talán sokan hallottál már arról, hogy sütés során mindenféle goromba rákkeltő vegyületek keletkeznek. Az égő szén füstje és a rácsöppenő zsírok pedig csak fokozzák a veszélyt.
Gondoljuk végig – egy elektromos grillsütő használatával elkerüljük a szén égetését és a füstöt is, ráadásul a zsírokat sem égetjük közben. A legtöbb kontakt grill rendelkezik a kicsöpögő zsírt összegyűjtő tálcával – ez még a sovány húsoknál is egészen komoly mennyiség szokott lenni. Ugyanez a zsír szabad tűzön is kifolyik, csak éppen nem egy tálcában gyűlik, hanem elég. Ezért egy beltérben is használható elektromos grillsütő egy egészségesebb, de hasonlóan finom eredményt produkáló alternatívája a kültéri sütésnek.
+1 recept:
Édes-fűszeres szűzérmék
- 2 ek. barnacukor
- 1 tk. pirospaprika
- 1 tk. chilipor
- 1 tk. fokhagymapor
- 1 tk. vöröshagymapor
- ½ tk. őrölt mustármag
- 1 tk. szárított oregano
- ½ tk. só
- 0,5 kg vékonyra szeletelt sertés szűzpecsenye
- Melegítsük elő a grillsütőt a gyártó utasításai szerint.
- Keverjük alaposan össze a cukrot és a fűszereket egy kevés vízzel.
- A húst vékonyan olajozzuk be, majd tegyük a grillsütő alsó rácsára, A tetejét kenjük beízlés szerinti mennyiségű szósszal. Csukjuk le a sütő tetejét (ha kotakt grillezőt használunk), vagy majd süssük nagyjából 3 percig. (Aki jól átsütve szereti, 4 perccel is számolhat.)
- Fogyasszuk az elkészült szűzérméket szendvicsekben, előételként, vagy főételként salátával.