LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2017.11.29 18:42

A BONECO nagy teljesítményű légtisztítója megérkezett

Légúti problémák
Légtisztítás
Szűrés törlése
A BONECO nagy teljesítményű légtisztítója megérkezett

Megérkezett a Bonair-hez a BONECO új fejlesztésű légtisztítója, mely igazán nagy lakóterek vagy irodák levegőminőségének a javítását szolgálja. A BONECO P700 HEPA szűrős légtisztító akár 50-100m2 területen is alkalmas a tökéletes levegőminőség megteremtésére.

A megújuló felhasználói igényekre és az egyre nagyobb méretű nappali helyiségekre is gondoltak a svájci BONECO fejlesztő mérnökei, amikor a nagy teljesítményű BONECO P700 légtisztítót megalkották. Igény volt már a nagy lakóterek egy készülékkel megoldható légtisztítására.

Tologatható légtisztító, kerekeken gurítható levegőszűrő elég nagy ritkaság.

Most már ilyen is létezik, s nem másutt, hanem a BONECO levegő minőség javító készülék terméksorában, s a magyar Bonair kínálatában.

Most bemutatjuk Önnek, hogy mit tud ez a fantasztikus teljesítményű légtisztító.

Légtisztító nagy méretű szobába

A BONECO P700 fejlesztésénél az elsődleges szempont az volt, hogy hatékony légtisztítási megoldás szülessen nagy méretű irodák vagy nappali helyiségek számára.

A BONECO P700 akár 200m2 terület levegőjének a megtisztításáról is gondoskodni képes.

Hatalmas légtisztítási teljesítmény modern formában

A P700 tervezésénél a hatékonyság mellett a modern forma, a formatervezett küllem is döntő szerepet játszott. A BONECO P700 dizájnja nagyon széles körű belsőépítészeti megoldásokhoz illeszkedik a minimál dizájnhoz egyaránt úgy, mint a retro vagy art deco stílushoz.

A modern forma hightech technológiával párosul.

Dupla HEPA szűrő a két oldalán

A könnyedén egyik helyről a másikra gurítható P700 légtisztító két oldalára került beépítésre a HEPA szűrő.

Az igazán nagy felületű HEPA szűrők hatékonyan megszűrik a port, pollent, allergéneket.

A szűrő harmonika-szerűen került a szűrőbetétbe beépítésre.

E két szűrőn halad át a szoba levegője. A ventilátor különböző fokozatra kapcsolásával a levegőáramlás mértékét, a légtisztítás hatékonyságát tudja szabályozni.

Méretéhez képest csendes légtisztító

A nagy légszállítási képességéhez képest az alacsony ventilátor fokozaton működtetve a BONECO P700 légtisztítót azt állapítottuk meg, hogy igazán csendesnek tűnik.

Egy nappali helyiségben vagy irodában a szokásos tevékenységeket nyugodtan lehet végezni mellette, nem is venni észre, hogy dolgozik a légtisztító.

Természetesen a nagyobb légszállításnál, magasabb ventilátor sebességfokozaton azért már hallatja a hangját. Célszerű ezeket a fokozatokat az ott tartózkodók távollétében használni.

Modern és hatékony légtisztító

Több viszonteladó partnerünknek és vállalkozóknak is megmutattuk már, s egyértelműen azt állították a BOENCO P700-ról, hogy tetszetős: modern formájú, hatékony légtisztító.

Ismerje meg a nagy lakóterek, irodai helyiségek hatékony légtisztítóját Ön is, látogasson el bemutatótermünkbe Budapesten az Éles-sarokhoz, ahol működés közben megnézheti, meghallgathatja a szuper hatékony légtisztító újdonságot.

Télen magasabb a légszennyezettség

A szélcsendes időszakok, valamint a fa-és vegyes tüzelés gyakorisága miatt városi zöldövezetben és falvakban egyaránt magas a légszennyezettség a téli időszakban.

Erre vonatkozóan már különféle méréseket is végzünk, amik egyértelműen bizonyítják, hogy a zöldövezetben lakók sem biztos, hogy egészséges levegőt tudnak belélegezni. Sőt!

Így, ha Ön az egészségét, tüdejét szeretné védeni, akkor óvja meg a levegőben szálló finom portól, szmogtól úgy, hogy a levegőt megszűri azokban a helyiségekben, ahol a legtöbbet tartózkodik.

Válassza a nappalijába vagy irodájába a BONECO légtisztítóját!

A helyiség méretétől függően válasszon légtisztítási megoldást otthonába vagy irodájába!

Ismerje meg a különféle helyiségekre szabott BONECO légtisztítókat, melyek HEPA szűrő kombinációi az Ön igényeihez szabva megszűrik, megtisztítják a levegőt.

Lélegezzen egészséges levegőt!

Nagyméretű szobába légtisztító választás? Egyértelműen a BONECO P700-ra szavazunk!

Ön is adja le voksát, válassza a BONECO P700 légtisztítót.

Nézze meg a Bonair légtisztító kínálatát!