A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Aszalás házilag

A nagyijaink is tartósítottak egy csomó módszerrel gyümölcsöt, zöldséget és fűszernekvalót télire és az ínségesebb időkre. Az én emlékeimben a mamánál a spejz telis-tele volt mindenféle lekvárral, befőttel és savanyúsággal, ami elfoglalta az egészet. Manapság nincs spejz, hely is alig a mostanság trendi garzonokban, ezért ajánlom az aszalást.
Miért jó az aszalt gyümölcs?
Egészséges ételt szeretnél télen is készíteni, de nagyon kevés zöldség, gyümölcs található ilyenkor a boltokban? Aszalj gyümölcsöt még most az őszi időszakban, tartósítsd a nyári ízeket, s fogyassz szárított gyümölcsöt, zöldséget a téli zimankóban is. A gyümölcsök íze intenzívebbé válik, és nemcsak a mennyei ízeket, hanem kellemes élményeket is visszaidézhet, mint például a szilvaszedés.
Az otthoni aszalás előnyei
- A bolti aszalt gyümölcsöket vegyi anyagokkal, cukros oldatokkal itatják át, a házilag aszalásfolyamata miatt kevesebb káros anyagot viszünk be a szervezetünkbe. Nem hangzik jól?
- A gyümölcsök, zöldségek az aszalás által sokkal több vitamint és ásványi anyagot tartanak meg, amik a téli időben is jól jönnek a szervezetünknek.
- Készíthetsz és tartósíthatsz aszalással házilag fűszereket is, hiszen szárításra is alkalmas egy aszalógép.
- A aszalt gyümölcsök, zöldségek és fűszerek íze intenzívebb, mintha a fagyasztóban próbálnád meg tartósítani.
- Az egyik legjobb érv az aszalás mellett, hogy több hely marad a spejzban. A helyigénye 1/10-ed része is lehet a befőttes, üveges és egyéb tárolási formának.
- A nyerskonyha híveinek kedvez az aszalás, illetve azoknak, akik a gyümölcsöket, zöldségeket nyersen, illetve 60°C körüli hőmérsékleten történő kezelés után fogyasztják csak.
Neked is kell egy aszalógép? Szerezd meg MOST!
Mit lehet aszalni?
Mondhatnám, hogy bármit, ám nem minden zöldség és gyümölcs nyújt megfelelő élvezetiértéket kiszárítva. A leggyakrabban az almát, szőlőt, körtét, szilvát, áfonyát, banánt, mangót, kiwit, meggyet, barackot, paradicsomot, sárgarépát, zellert, fehérrépát szárítják. Őszintén? Ebbe már belecsempésztem az én kedvenceimet is, de közel nincs vége a felsorolásnak. ???? A gyümölcsökön, zöldségeken kívül a fűszernövények szárítása is megvalósítható aszalással.
Eláll-e a szárított gyümölcs?
Amennyiben sikerül jól kiszárítanod, úgy sokáig eltartható szobahőmérsékleten is. Az élelmiszeriparban vegykezelést szoktak alkalmazni, ám én inkább azt javaslom, hogy a natúr gyümölcsöt fogyaszd, ha pedig a hosszú tartósságában nem bízol meg, úgy a kiszárított gyümölcsöt helyezd a fagyasztóba papírzacskóban vagy dobozban. Kisebb helyet foglal, s más ízvilág, mintha a fagyasztott gyümölcsöt, zöldséget használnál fel.
Túl gyors vagy lassú aszalás házilag? Mi a gond vele?
1) túl gyorsan szárad, akkor bedugulnak a gyümölcsön a “vízkivezető lyukacskák”, ezért nem aszalódik meg rendesen, és megrohad, mintha le sem aszaltad volna.
2) túl lassan szárad, akkor a gyümölcs közepe nem szárad ki eléggé, az így benne maradt nedvesség miatt pedig könnyen megromlik.