Kedvenc receptjeink
by bonair
2007.06.29 14:27

Az elektromos grillek előnyei

Az elektromos grillek előnyei

Szeretne kényelmesen, füst nélkül sütögetni? Szeretné télen is felidézni a nyári grill party-k hangulatát? Szeretne egészséges ételeket sütni?

A német Cloer és Steba elektromos grilleken ezt könnyen megteheti. Ismerje meg miért lehet előnyös Önnek egy elektromos grill választása!

Elektromos grill Németországból

A 100 éves német Cloer és a 85 éves német Steba cég elektromos grill készülékeivel

átértékelheti, kényelmesebbé teheti a családi grillezéseket. A bajorországi STEBA gyár fő termékköre az elektromos grillek, grillsütők gyártása. Sok évtizedes tapasztalatuk mind a grill kínálaton, mind pedig a STEBA grillek minőségén megmutatkozik.

Elkerülhető kellemetlenségek az elektromos grillel

  • Elektromos grill használatával, számos bosszúságot elkerülhet, melyet más grilleknél esetleg már tapasztalt,
  • hosszas előkészület, bizonytalan sütési idő
  • büdös gyújtósfolyadék
  • a kellemetlen füst
  • a fröcskölő zsír
  • a parázsba pottyant hús, elégett, kárba ment ételek
  • zord időjárási viszonyok, eső

Ha a grillezéshez már ilyen kellemetlen fogalmak társulnak Önnél, akkor feltétlenül ismerje meg az elektromos grilleket. Mert ha grillezni támad kedve, csak bekapcsolja az elektromos grill készüléket és már süthet is, a várakozási idő minimális, hiszen az integrált fűtőszálnak köszönhetően percek alatt, egyenletesen melegszik fel a grill sütőlap. Kárba ment húsok, büdös vegyi anyagok nélkül grillezhet, ráadásul gyorsan, kényelmesen. A német STEBA asztali és álló grill választékából válasszon kedvére valót és élvezze a nyugodt grillezést!

Az öntvényből készült grill lap a hőtartás mellett kiváló hővezető is, így a sütőlapot teljesen tele lehet rakni hússal, a széleken is maximálisan megsül.

Tapadásmentes bevonatos grill

Hogy a végeredmény tökéletes legyen, a sütőlap tapadásmentes felülettel bevonattal rendelkezik, a termosztáttal pedig a kívánt hőfokot állíthatjuk be, így nem ég oda az étel.

Zsírgyűjtő tálcába folyik a zsiradék, páclé, zsírszegény grillezés

A húsból kisülő zsírral, vagy páclével sem kell bajlódnia, hiszen a zsírgyűjtő tálkába folyik, amiből kitűnő mártás készíthető a hús mellé!

A háziasszonyoknak igazán jó hír, hogy a készülékek takarítása igen egyszerű, hiszen a fröcskölés gátló perem vagy fal és a kivehető grill lap az ő dolgukat is megkönnyíti.

Mivel ezek elektromos grillek, az áram ellátáson kívül kötöttségek nélkül grillezhet, hiszen sem az Időjárás, sem a tél nem szabhat határt grillezési kedvének!

Ha nincs kertje, az sem akadály, az asztali grill változatokkal a lakásban is sütögethet!

Jó sütögetést, jó étvágyat kivánunk!


Iratkozzon fel hírlevelünkre hogy újabb és újabb grill ötletekkel lephessük meg!