LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2010.11.16 14:18

Bonair a Baba Mama Expon

Bonair a Baba Mama Expon

Jelentem, megjelentünk a 2010.november 12 és 14. között a Budapest Arénában megrendezett Gyerekvilág és Baba-mama Expo kiállításon. A kiállítási standokon szülők és kisgyerekek nézelődtek, játszottak.

A Bonair standján is lehetett kicsit játszani, de annál inkább párásítókat nézni, kiválasztani, illetve az impozáns sóbarlangunkat kipróbálni. Ugyanis egy zuhanyfülke volt az álcázott Salvus inhalálókamra.

Salvus víz köddé porlasztása történt, aki akart beülhetett és megismerhette a Salvus inhalálás jótékony hatását.

Megtudhatták a látogatók, hogy milyen egyszerű az otthoni Salvus sókamra kialakítás, ezért állítottuk fel az inhaláló fülkét. Illetve fő attrakcióként a svájci helyek előtt a BONECO széles párásító és légtisztító választékát.

BONECO párásítók a Baba-Mama Expón

Cégünk, a Bonair egy nagy sarokstanddal volt jelen a 2010.november 12 és 14. között a Budapest Arénában megrendezett Gyerekvilág és Baba-mama Expo kiállításon.

Elhoztuk Svájc alpesi világát, még egy aranyos tehénkét is a BONECO párásítók mellé.

A svájci légtisztító és párásító széles körű választékát megtekinthette a látogatóközönség a Bonair standján.

Zsibongó Budapest Aréna

A kiállítási standokon szülők és kisgyerekek nézelődtek, játszottak.

Édes kis csacsogás, éneklés töltötte be az Arénát. Három napon át zsibongott az Aréna, kisgyerekes családok, babát váró párok nézelődtek lelkesen.

Salvus inhalálási lehetőség a Bonair standján

Mi a standunkon egy gőzkabint Salvus köddel töltöttünk meg, s ide invitáltuk azokat a látogatókat, akiket esetleg légúti betegség gyötör vagy csupán a Salvus inhalálást szeretnék megismerni.

Ugyanis a BONECO ultrahangos párásítóink az 1 mikron közeli szemcseméretükkel alkalmasak a magyar SALVUS gyógyvíz elporlasztására, s ezáltal SALVUS gyógyklíma létesítésére.

A SALVUS víz gyógyászati hatása bevizsgált, gyulladáscsökkentő hatást vált ki bronchitis problémáknál, illetve a szétporlasztott köd segít a nyákoldásban.

Nagyon fontos, hogy a tüdőcsúcshoz eljusson a belélegzett SALVUS köd, s ezt csak az 1 mikron közeli szemcseméretre való porlasztás tudja biztosítani.

Így légúti betegségek megelőzésére is alkalmas ez a szelíd gyógymód felnőttnél és gyereknél egyaránt. A gyerekeknél azért ideális, mert nem kell maszk, le lehet foglalni az alatt a kb negyedóra alatt, amíg a kúra tart.

A kiállításon 10 év körüli vagány fiú kérdezte apukáját, hogy bemehet-e.

Nagy kedvet érzett a kabinba beülésre, ugyanis asztmatikus problémái miatt korábban sokat jártak sóbarlangba. Nálunk is megkönnyebbülést érzett, s szívesen töltötte a sós párás kabinban idejét.

Legközelebb Önt is szívesen látjuk kiállítási standunkon.

Addig is figyelje weboldalunkat, ajánlatainkat!

Tekintse meg a Bonair párásító választékát!