LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2017.06.07 18:30

Bonair nyári újdonságok

Bonair nyári újdonságok

Itt a nyár, a kánikula, s már igazán itt az ideje, hogy beszámoljunk arról, hogy a Bonair termékválasztéka milyen termékekkel bővült, minek van szezonja éppen. Cikkünkben a klíma, fagyi, aszaló a főszereplők.

No meg persze a nyár. A nyár számunkra az élvezetek időszaka. A napsütés, a meleg, a vízpart, a fagyi és a finom grill ételek- ezeket mi legalábbis mind élvezzük nézni, érezni, fogyasztani.

Nyári szezonális háztartási termék újdonságok a Bonair kínálatában.

A német grillsütő készülékek a nyári étkezés remek eszközei. Egy elektromos grillen gyorsan készülhet grill ételsor, de akár lassú sütést, BBQ sütést is választhat. Fenséges pulled porkot- azaz tépett malachúst tálalhat, megörvendeztetheti ínyenc barátait az egyre inkább népszerű hamburgerrel vagy pulled pork-kal. Desszertként egy házi készítésű fagyi és tölcsér zárja a sort, ezt ajánljuk Önnek. Ismerje meg a Bonair újdonságait, s csapjon le rájuk még a nyáron!

Nyári slágertermékek sora található meg a Bonair termékválasztékában. A meleg beköszöntével már nagy az érdeklődés a mobil klímák és a ventilátorok iránt is, hogy a kánikulai napok elviselhetőbbek legyenek.

Aztán a jó idő kedvez a grillezni vágyóknak is, mivel a STEBA grillek széles választékából kedvére válogathatnak az elektromos grill előnyeit választók. Grillezzen örömmel, kényelmesen, ehhez válassza a német elektromos grilleket.

Miért érdemes 2017. nyarán a Bonair-t felkeresnie?

Azon túlmenően, hogy kellemes légkörű, klimatizált üzletünkben vendégszerető kollégák fogadják, még számos érv és termék van, amit érdemes megnéznie, kipróbálnia, hazavinnie.

A német STEBA választéka bővült, vannak újdonságaink, s hamarosan már a BONECO fejlesztéseiről is beszélhetünk, tesztkészülékeket mutathatunk meg. Az is lehet, hogy Önnek újdonság lehet egy általunk már régebben forgalmazott háztartási kisgép, mint pl. a joghurt készítő vagy légtisztító, ám szívesen megnézné, kipróbálná. Jöjjön el hozzánk, a Bonair üzletébe!

Klímát, ventilátort a kánikulai napokra

Egyre forróbb napokat élhetünk meg, már most június elején is akkora a hőség, hogy klíma nélkül sokan nem tudnak aludni, rendesen kipihenni magukat, mert a meleg levegő megviseli a szervezetet. A Bonair választékában e meleg napok kellemesebbé, elviselhetőbbé tételére talál ventilátorokat, s mobil klímaberendezéseket.

A Bonair klíma kínálatában változtatható kifújási irányú mobil klíma

Innovációként említhetjük meg a Fisher mobil klímákat, melyek más mobil klímáktól eltérően, nem kizárólag a klimatizálandó helyiségbe kell, hogy elhelyezésre kerüljenek, hanem a megfordítható beszívás/kifújás, hűtési folyamatnak köszönhetően úgy is telepíthető, hogy maga a klímaberendezés

a szobán kívülre pl. folyosóra, teraszra kerül, s csak a gégecső nyílást kell biztosítani, amin a lehűtött levegő befújásra kerülhet a szobába. Ismerje meg bővebben a Fisher mobil klímaberendezésket itt.

STEBA fagyigép

Ha már nyár, akkor a fagyi elmaradhatatlan nyári kellék. Készítsen házilag fagylaltot tejjel főtt krémből vagy tejszínes összetevőkből vagy csupán gyümölcsökből egy kellemes sorbet fagyit, s élvezze, hogy a hozzávalók mesterséges anyagoktól mentesek, sőt, akár az is lehet, hogy a saját kertjében termelte meg őket. Dolgozza fel az epret fagyinak is, s mehet a fagyasztóba, s több hónapon át élvezheti az eper aromáját. A STEBA IC 20 fagyigép esztétikus, modern segítőtárs a házi fagylalt készítésében.

STEBA aszaló

Apropó! Több hónapon át élvezni a gyümölcs aromáját, ízét…

Az aszaló használatával a gyümölcsök íze intenzívebbé válik, s kiváló vitamin forrásként megőrizhetjük a nyárutón is. Tudja, hogy milyen nagyszerű élmény decemberben aszalt meggyet csipegetni munka közben vagy netán desszertként? Ízorgia a szájában, táplálék a szervezetének, s talán még a lelkének is örömforrást jelenthet, mivel a nyár hangulatát is visszahozza.

Aszaljon epret, meggyet, paradicsomot, sokféle gyümölcs vagy zöldség keverékét aszalvány lapként, használja hozzá a STEBA aszalóit. Újdonság a hátoldali ventilátor befúvásos, téglalap alakú fémrácsozatú aszaló lapos STEBA ED 6 aszaló készülék, mely a zöldségek és gyümölcsök természetes tartósításában segíti Önt.

Ismerje meg a fenti újdonságokat a Bonair választékában, ám ha nyár, akkor a grillezés se maradjon ki az Ön programjából sem, s a grill választékból is csemegézzen bátran, vegyen részt terméktesztelésen, grill bemutatón, ahol megkóstolhatja a szuvidált ételeket, amiket a STEBA grillen sütünk át. Az elektromos grilleket kényelmesen használhatja, rövid idő alatt kevés előkészülettel nagyon finom fogásokat készíthet.

Házi készítésű tölcsér

A Bonair termékválasztékban a német Cloer ostyasütői között talál házi készítésű tölcsér sütéséhez alkalmas ostyasütőt. Gofriba töltött fagyi is készülhet a Cloer gofrisütőivel szívecskés és belga gofri egyaránt kisüthető.

Tölcsért, aszalt gyümölcsöket, sajtos tallért, szuvidált és grillezett finomságokat, melyeket mind a Bonair üzletében beszerzett háztartási készülékeken készíthet el.

Sütés főzés közben is jó hangulat és egészséges levegő

Konyhájában, nappalijában a sütés-főzés és vendégeskedés közben is legyen egészséges, komfortos a levegő.

A levegő minőségének javításáról a Bonair párásító, párátlanító, légtisztító és klímaberendezései gondoskodhatnak.

Válassza a komfortot, jó közérzetet, válassza a Bonair-t!

Ismerkedjen itt a weboldalunkon a széles termékválasztékkal,

praktikus háztartási készülékekkel.