LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2019.07.24 14:39

BONECO AIR Shower ventilátor: Több rejlik benne?

Ventilátor
Szűrés törlése
BONECO AIR Shower ventilátor: Több rejlik benne?

Tudta, hogy egy ventilátor nem csak nyáron jó? Tudta, hogy növeli a klímaberendezés, légtisztító, párásító hatékonyságát? Sőt télen javítja a fűtés hatékonyságát is?

Bizony egy ventilátor sok mindenre, széles körű felhasználásra jó, s nem csak a nyári melegben lehet ventilátort használni.

A svájci BONECO gyár innovatív és csendes ventilátor családot fejlesztett ki, mely sokrétű felhasználást kínálhat.

A levegő életünk alapja, nélküle nem tudnánk létezni. Naponta átlagosan 20.000-szer veszünk levegőt, de sajnos többségében nem éppen "hegyi minőségű" levegőt.

Érdemes a beltéri levegő minőségére és páratartalmára odafigyelni télen is nyáron is. Az időjárás változásával az igények is változnak. Nyáron hűs, télen pedig melegebb levegőre vágyunk.

A fullasztó levegő könnyebb elviselése

Legyen bármilyen évszak, a levegő minőségére mindig figyeljen oda.

A levegő legyen mindig tiszta és kellően páradús. A hőérzethez nem csak a hőmérőn látható hőmérséklet érték tartozik hozzá, hanem a páratartalom és a fény, napsugárzás hatása is.

Fullasztó hőségben kerülnek beszerzésre vagy az előző évről jól eltett rejtekhelyről elővételre a ventilátorok. Jellemzően azért, hogy a rekkenő hőséget jobban el lehessen viselni a szobában, legyen egy kis légmozgás, kicsit hűvösebbnek érezzük a levegőt.

Egyre gyakoribbak a hőségriadók. Nyáron a levegő páratartalma megemelkedik. A megnövekedett pára veszélyes is lehet ránk nézve, ha nem tudjuk magunkat hűteni. Túlhevüléshez vezethet. A nagymértékű izzadás nem csak kellemetlen, de komoly folyadék-és sóvesztéssel is járhat. Ilyenkor érdemes magunkat lehűteni.

Ventilátor használata nyáron

Hőségben igyon sokat és használjon klímát vagy ventilátort, hogy a lakás, iroda levegője komfortosabb legyen.

Klíma vagy ventilátor? Esetleg mind a kettő?

A nyári forróságban érdemes valamilyen "hűsölést hozó" készüléket beszerezni. A klíma gyors és hosszútávú megoldás jelenthet, melynek hatékonyságát egy ventilátorral nagyon jól tudja növelni. A ventilátor megszünteti a hideg és meleg zónákat és egyenletes hőmérsékletű kellemes légteret biztosít a lakásban, irodában. (ha olyan kialakításúak a helyiségek, illetve a ventilátor)

Zavar a klíma, s a ventilátort sem szeretem, ha fúj

Azonban rengetegen nem szeretik a klímát és inkább ventilátor mellett döntenek. Ám sok esetben ez csak egy kompromisszumos megoldás, mert többségében ez sem jelenti a tökéletes komfortérzetet.

Ügyfelektől halljuk, hogy a ventilátor által keltett légmozgást érzik zavarónak. Többen panaszkodnak ízületi fájdalmakra és megfázásra, ugyanúgy mint a klímánál. A ventilátorok esetében a forgólapát hangja is kedvezőtlenül befolyásolja a lakók mindennapjait. Mi lehet az optimális megoldás?

Nyári kellemes légzuhany BONECO AIR Shower ventilátorral

 

A svájci BONECO gyár mérnökei megalkottak egy ventilátor családot, mely különleges.

Nem csak külsejében, hanem hatásfokában és halk működésével is eltér a hagyományos ventilátoroktól. A BONECO ventilátor nevében is kapott a különcségére utaló, megkülönböztető nevet: légzuhany.

Idegenül, de jól hangzik, ugye? Légzuhany! Ízlelgesse csak bátran e szót, s használja mielőbb az élvezetes légzuhanyt!

A BONECO AIR Shower ventilátor, melyben több rejlik

A svájci BONECO egyedi tervezésű ventilátorai optimális megoldást nyújthatnak az állott beltéri levegőre. Az álló modellek kiváló légáramlást biztosítanak a hálószobában, a nappaliban, az irodában. A különleges 270º-ban manuálisan forgatható ventilátorfejet odairányíthatja, ahová csak szeretné. Ezzel elkerülhető, hogy a ventilátor a levegőt közvetlenül Önre fújja. Az erős és széles ventilátorlapát nagy sebességű forgásának köszönhetően a készülék képes nagy levegőmennyiség gyors átmozgatására. A kellemes légzuhanyt azonnal érezni fogja!

BONECO air shower család- különböző méretek- álló és asztali ventilátor

Az új BONECO air shower -légzuhany széria első fecskéi a számítógéphez csatlakoztatható ventilátor, asztali ventilátor és egy álló ventilátor változatokkal debütál.

A ventilátor folyamatos működtetésével biztosítható, hogy az adott helyiségben megoldott legyen a természetes légáramlás. A ventilátor termékcsalád legkisebb tagját, a kis hordozható ventilátort akár munkahelyére is magával viheti, s ott is élvezheti a kellemes "légzuhany" élményét.

BONECO F120 asztali ventilátor, légzuhany

Az új BONECO AIR Shower állítható fejű csendes ventilátor.

Fordítsa a ventilátort a mennyezet felé és élvezze a kellemes légáramlást.

A BONECO F120 a klíma hatékonyságát is jelentősen növeli, megszünteti a hideg-meleg zónákat.

Svájci formatervezés, egyedi BONECO ventilátor.

Formatervező díjas asztali és álló ventilátorok lakásokba és irodákba tervezve

A RedDot-díjas innovatív tervezésű, aszimmetrikus egykaros kivitelezésű BONECO ventilátorok hatékonyan használhatók nappaliban, hálószobában, irodában. Stabil lábazattal ellátott álló ventilátorok magassága tetszés szerint állítható a tartóoszlopok hozzáadásával és elvételével. A ventilátor a hatékonyságát a széles ventilátorlapátnak, mely nagy mennyiségű levegő megmozgatására képes, valamint az egyedülálló kialakítású ívelt előlapnak köszönheti.

Biztonságos, stabil álló ventilátor

A BONECO álló ventilátor biztonságos előlapját úgy alakították, hogy a forgó lapáthoz a felfedezőkedvű kúszó-mászó-futkosó kisgyermekek ne férhessenek hozzá. A ventilátor talapzata nehéz, kellő stabilitást ad az álló ventilátor számára. Célszerű odafigyelni, hogy a gyerek ne a ventilátor alatt játsszon, ám a gyerekes családok komoly célcsoportja volt a BONECO légzuhany tervezőinek.

Egy ventilátor, melyet bárhol és bármikor használhat

Elege van a fullasztó hőségből? Szeretné a légkondicionáló hatékonyságát növelni?

Egy frissítő csendes légzuhanyra vágyik?

Fűtésszámla csökkentés ventilátor használata által

Szívesen csökkentené fűtés számláját egy hatékony ventilátorral?

A BONECO álló ventilátorai a levegő hatékony átmozgatásáról képesek gondoskodni.

A meleg levegő a természetéből adódóan felfelé száll, s segít rávenni, hogy a föld közelében számunkra kellemesebb, melegebb legyen a levegő. A jobb légeloszlással kicsit kevesebb fűtésre van szükség az azonos hőérzethez. Amit még a páratartalom is sokat befolyásol.

Próbálja ki a BONECO új ventilátorát és biztosítsa otthonában a kellemes és komfortos légteret, akár nagyobb légterű helyiségekben, az emeleti szobákban is kiválóan átmozgatja a levegőt.

Az új BONECO AIR Shower ventilátor segíti Önt egész évben, ha többre vágyik, mint a nyári fullasztó hőségben a levegő mozgatása.

Ismerje meg a BONECO légzuhany ventilátor választékot
a -magyarországi hivatalos BONECO forgalmazó
Bonair kínálatában!