LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2012.10.09 18:04

BONECO magyar weboldal megújulása

BONECO magyar weboldal megújulása

Cégünk, a Bonair BG Kft 1996. évi megalakulása óta a svájci BONECO párásító és légtisztító berendezések hivatalos magyarországi forgalmazója. Ahogy a technika fejlődik a párásító választék szélesedik, változik. Ezekkel összhangban a márka-és termékismertető weboldal is megújulásra szorul.

Az elmúlt hónapokban sokat fáradoztunk azon, hogy a svájci BONECO gyár szellemiségéhez igazodóan bemutathassuk a magyar Boneco weboldalon is Önöknek a termékeket.

A BONECO márkaimázs, az európai gyártású párásító és légtisztító berendezések egyre bővülő kínálatát tekintheti meg mostantól a megújult boneco.hu weboldalunkon.

Mivel magyarországi forgalmazóként üzemeltetjük ezt a márkaoldalt, így a boneco-hungary.hu domain is hozzánk tartozik, a két oldalt összekötöttük.

Cégünk a BONAIR működteti mindkettőt.

Megújult BONECO párásítós weboldal

Látogassa meg az új boneco.hu weboldalunkat, tájékozódjon a modern, svájci párásítókról. Ha érdekesnek találta, ossza meg másokkal is. Ha fejlesztési, javítási javaslata van, mondja el nekünk!

Svájci BONECO gyár

Az Európában, s ma már világszerte ismert svájci párásító és légtisztító gyár BONECO és AIR-O-SWISS márkanéven gyártja a párásító és légtisztító készülékeket.

Magyarországon már több mint 16 éve forgalmazzuk a BONECO párásítókat, légtisztítókat és a hozzá társult AIR-O-SWISS légmosókat, párásítókat.

Európai légtisztító gyártás, légmosó gyár kínálata

Örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen régóta vagyunk a svájci gyár partnere, a BONECO forgalmazója. Az külön öröm, hogy európai légtisztító, légmosó készülék gyártás áll a háttérben. Csehországban, végük is a közelünkben gyártják a légmosó készülékeket, a BONECO választék jelentős részét.

Megújult BONECO weboldal

A néhány évvel ezelőtti boneco.hu weboldal frissítése már időszerűvé vált, s mi már pár hónapja dolgoztunk azon, hogy Ön most a párásító szezonban már az új boneco.hu weboldalról tájékozódhasson a párásítókról, légmosókról, légtisztítókról.

Látogassa meg a BONECO magyar weboldalát, ismerje meg a svájci párásítókat és légtisztítókat!

Ha a termékek és a weboldal elnyeri tetszését, ossza meg másokkal, illetve velünk is.

Bátran keressen bennünket fejlesztési, módosítási javaslataival is.

Svájci párásító márka a Bonair kínálatában!

Akár a márkaoldalon, akár itt a Bonair weboldalán böngészhet, megtalálja a BONECO párásító és légtisztító kínálatát. A saját weboldalunkon (bonair.hu) a gyári adatokon, információkon túlmenően megosztunk még saját illetve ügyfeleink tapasztalatán alapuló információkat is a légtisztító használat kapcsán vagy a párásítókkal kapcsolatosan.

Olvassa a Bonair leírásait mindkét weboldalon, válasszon párásítót és légtisztítót a kínálatunkból!