LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2018.08.31 13:18

BONECO P500 légtisztító allergia esetén

Allergia
Légtisztítás
Szűrés törlése
BONECO P500 légtisztító allergia esetén

A légtisztító használata ideális egész évben, bármilyen lakásban, irodában.

Aki azt hiszi, hogy vidéken lakik és ott jó a levegő, egyáltalán nincs szükség levegőtisztításra, annál is érdemes levegőszennyezettség mérést végezni, mert könnyen kiderülhet, hogy téved.

Bődületes áll-leesés, csodálkozás az eredménye a légszennyezettség mérésnek zöldövezeti lakóházas környezetben, főleg télen, a fűtési időszakban.

A pollenek is intenzívebben lebegnek, szállnak a levegőben tavasszal, nyáron, ám a téli időszakban azok a szomszédok szennyezik a levegőt brutálisan, akik mindenféle szilárd anyagot, hulladékot elégetnek. Illetve egyes üzemek, ipari létesítmények is erőteljesen hozzá tudnak járulni a levegőszennyezéshez. Kazincbarcika, Miskolc, Ózd környékén, s a Mecsek lábánál a leggyakoribb a szmog, amikor is a szálló por koncentráció magas mértékét mérik. Érdemes rá odafigyelni. Egészséges szervezetet is meg tudja viselni, az allergiásokét meg pláne.

Egy légtisztító berendezés hasznos családtag

Egy légtisztító berendezés mindenki számára hasznos tud lenni, ahol a levegőszennyezettség mértéke két számjegyű, netán már három. Így az egészséges emberek és allergiások egyaránt bátran lélegezhetnek tisztított levegőt. Egy levegőtisztító készülék még inkább kívánatos olyan allergiában szenvedők részére, akik tavasztól őszig tapasztalják magukon az allergia okozta tüneteket.

Légúti allergia már népbetegség

Napjainkban az allergiás megbetegedés már népbetegség, évről évre kb duplázódik az allergiás betegek száma. Tavasztól őszig tart a különböző virágok, fű, és fafélék virágzása melyek folyamatosan telítik a levegőt pollenekkel.

Az allergiásoknak az egyik legnagyobb problémát a nyár közepétől szaporodó csalán-, és gombafélék okozzák, de ilyenkor jelen van még a lándzsás útifű, fehér libatop (ami a magyar kertek, szántóföldek leggyakoribb gyomnövénye) vagy egérárpa, s az ekkortájt megjelenő parlagfű is.

Ez csupán pár a sok közül, de aki szenved az allergia miatti szemfolyásban, tüsszögésben, azoknak igazán kellemes enyhülést hoz a lakásban egy légtisztító.

Használjunk légtisztítót a pollenallergia ellen

A légtisztító kiszűri az ártalmas polleneket a levegőből, így hoz enyhülést az irritált nyálkahártya számára. Légtisztító mellé tartsuk szem előtt az olyan praktikákat, mint utcai ruha gyors cseréje, gyakori haj-, arcmosás.

Mikor igazán hasznos egy légtisztító berendezés?

Légtisztító használata mindenkinél hasznos, aki pollen érzékeny, legyen bármilyen fokú az allergiája. Viszont egy légtisztító nem csak hasznos, de fontos is, főleg akkor, ha állandóan jelenlévő allergénre, például gombára vagyunk érzékenyek. Ez esetben az időszakos kezelés nem elég ugyanis ebben a helyzetben a virágzás végeztével nem múlnak el a panaszok.

A légtisztító jelenléte segít meggátolni, hogy az allergiás gyulladás ne terjedjen tovább az orrnyálkahártyáról az alsóbb légutakba, ezzel megelőzve, hogy a pollenérzékenység tovább fajuljon, és kezdetét vegye az asztma kialakulása.

Kerüljük el az asztmás tünetek megjelenését légtisztító segítségével

BONECO P500 légtisztító tapasztalat, vélemény

Egyik vásárlónk, Tamás mesélte el saját tapasztalatait a BONECO P500 légtisztító készülékről: “A családunkban először édesapámon tapasztaltuk az allergia jeleit. Ha lehet ezt mondani, ő szerencsés helyzetben volt. Ő a parlagfűre volt érzékeny, de mivel ez a növény elvirágzik, ennek köszönhetően az ő panaszai is elmúltak. Később húgomnál jelentkeztek ehhez hasonló tünetek, viszont az ő esetében már tartósak voltak.

Télen is folyt az orra szinte megállás nélkül, ezért édesanyám azt hitte, hogy az immunrendszere miatt folyton megfázik. Egyik este aztán nagy riadalom tört ki, amikor testvérem befulladt, alig kapott levegőt. Mint az orvosnál kiderült, elkezdtek begyulladni az alsóbb légutak és ha nem vizsgálják ki időben ez tovább romlik. Házon kívül persze mindig szüksége volt gyógyszerre, hogy valamennyire kibírható legyen neki a szabad levegő, de a lakás levegője is sokat számított.

Édesanyám végül utána járt és talált egy nagyszerű eszközt. Egy BONECO P500 HEPA filteres légtisztító készüléket, melyhez az ALLEGY szűrőt választott. Nagyon jó volt tiszta és allergénmentes levegőt szívni otthon. Móninál a húgomnál szinte azonnal elmúltak a tünetek amint beléptünk a lakásba. Elképesztőek ezek a készülékek!”

A BONECO magyarországi hivatalos forgalmazója a BONAIR

Immáron több mint 2 évtizede forgalmazzuk a svájci BONECO párásító és légtisztító készülékeket.

Nagyon jól esik olykor visszajelzést kapni kedves ügyfeleinktől, hogy mik a tapasztalataik.

Jóleső érzés, így örömmel látjuk, hogy egyes légtisztító berendezésekhez 5-10 év elteltével is rendelik a levegőszűrőt, HEPA szűrőt, aktív szénszűrőt, tehát használják.

Válassza Ön is a svájci BONECO légtisztító készülékeit, és élvezze ki az otthon töltött időt kényelemben, biztonságban. Nem kell többé félteni gyermekeit, családtagjait a hirtelen rájuk törő asztmás tünetektől sem éjszaka, sem pedig nappal.

Ismerje meg a BONAIR légtisztító választékát és rendeljen családja számára egy levegőtisztító készüléket mielőbb!