LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2010.10.07 14:14

BONECO párásító a Bethesda Kórházban

BONECO párásító a Bethesda Kórházban

Működésünk folyamán több ezer magyar család otthonában nyújtanak nagy segítséget az általunk forgalmazott BONECO párásító készülékek. Egyes szülőknek egy párásító hiánya sok átvirrasztott és aggodalmas éjszakát jelentett.

Rengeteg kisgyerekes család keresett már meg minket azt követően, amikor a kicsinyük légúti fertőződéssel, gyulladással küszködött, kruppos roham miatt kórházba került.

Az orvosi javaslat és gyógyír vége számtalan esetben az, hogy legyen otthon egy jó hidegpárásító.

Itt kapcsolódik be a Bonair, mint hatékony hidegpárásító forgalmazó. A svájci BONECO párásító készülékek már sok helyen bizonyítottak.

Mi is szeretnénk a gondoskodásunkat megmutatni, s párásítóval közvetlenül a kisgyerekek ellátásán szeretnénk javítani. Így most idén a beteges időszak előtt a Bethesda Kórházat ajándékoztuk meg párásítóval.

BONECO ultrahangos párásító a Bethesda Kórháznak

Korábbi alapítványi támogatásaink nem biztos, hogy annyira célba értek, mint a ma átadott 2 db BONECO ultrahangos párásító készülék, melyet a Bethesda Gyermekkórháznak ajándékoztunk.

Számunkra is különleges élmény egy ilyen intézmény felkeresése és a közvetlen jótékonykodás. Ez nagyon más, mint amikor egy számlaszámra átutaljuk a támogatást.

Légúti megbetegedéseknél fontos a párásítás

A Bethesda Kórházban megtudtam, hogy nagyon sokan keresik fel őket légúti problémával, s a párásító készülékek használata a mindennapokban rendkívül fontos.

Sajnos a kórházban eddig még nem volt BONECO ultrahangos párásító, más egyszerűbb, olcsóbb márkák vannak jelenleg is, melyből mindig kevés, a gyerekek sorba ülnek, állnak a párásításhoz. Az eddig használt párásítók élettartama sajnos elég rövid, így további beszerzésére, támogatásra nagy szükség lenne.

A párásító hiánya tetézheti a légutak gyulladását

A túlfűtött, száraz szobában tartózkodó csöppségek picike, fejlődő légutai nagyon hamar gyulladásba lobbannak. A száraz nyálkahártyán a bacik és vírusok könnyen megtapadnak. Így a száraz levegő a piciknél halmozott hátrányt jelent, ugyanis az 1-5 év közötti korosztálynál nagyon könnyen fulladásos roham alakul ki. A krupp a szülők rettegett ellensége. A hideg pára hathatós ellensége, így a krupp megelőzésében és a légúti gyulladás mérséklésében nagy szerepe van a hideg, párás levegőnek.

Ha ezt nem természetesen, az ablak kinyitásával biztosítják a szülők, akkor egy páraszabályzós hidegpárásítót célszerű beszerezni és a gyerekszobában elhelyezni, működtetni.

A főnővér BONECO párásító tapasztalata

Nagyon kedves visszajelzés volt számomra a kórházban a főnővértől, hogy ő otthon a fűtési szezonban használ BONECO 7131 típusú párásítót, immáron 9 éve. Igen, 9 éve használja ugyanazt a párásító készüléket! /Mert ez BONECO!/ A svájci BONECO gyár otthoni használatra fejlesztette a készülékeket, de már sok pozitív visszajelzésünk van: orvosi rendelőkből, korházakból, gyógyszállókból, sőt múzeumokból is.

A BONECO párásító hosszú élettartama büszkeséggel tölt el

A minőségre vonatkozóan ilyen jó visszajelzésekre van szükségünk, s nagyon büszke vagyok, mikor a több mint 10 évvel ezelőtt vásárolt készülékekhez keresnek nálunk tartozékot.

Úgy vélem, s ma is ebben kaptam megerősítést, hogy érdemes a svájci BONECO márkát választani, mert a használhatóságban, élettartamban megtérül.

Bízom abban, hogy a kórháznak, s az oda érkező kis betegeknek is hasznára, gyógyulására válik, hogy mától a mi készülékeink is hadba álltak, s a gyerekek egészségét szolgálják.

Krupp, légúti probléma? Feltétlenül figyeljen arra, hogy mekkora a helyiség páratartalma, ahol sokat tartózkodnak, alszanak.

Számos visszajelzés van arra vonatkozóan, hogy az optimális páratartalom biztosításával kivédhető, elkerülhető a betegség vagy annak súlyosabbra fordulása.

Előzze meg, figyeljen gyermekére, környezetére!

Ha alacsony a páratartalom, akkor gondoskodjon a párásításról! Akár gyerekszoba párásító, akár a hálószoba párásítása az igénye, nézzen szét a Bonair párásító kínálatában!