LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2020.01.28 15:40

BONECO W300 párásító: igazi nagyágyú

párásító
Szűrés törlése
BONECO W300 párásító: igazi nagyágyú

Svájci párásító gyártó a BONECO. Immáron több mint 60 éve gyárt és fejleszt háztartási célra műanyag termékeket, párásító és légtisztító készülékeket.

Csoda számba megy, hogy a párásítás és légtisztítás igénye előfordul még Svájcban is, a hegyek, s az alpesi környezetben köztudottan tiszta levegő hazájában.

Európa vezető gyártója már több évtizede, s kiemelkedő a párásító termékválasztéka.

A felhasználói igényeket, európai lakás körülményeket és szokásokat figyelembe véve történik a párásító fejlesztés.

Hatékony hidegpárásító család volt közel 2 évtizeden át a tárcsás légmosó család. A BONECO fejlesztő team nemrég előrukkolt egy dizájnos új légmosó szériával, mely nedvesítő szűrő betét által párologtatja el a vizet.

A BONECO W200 légmosó volt az innovatív hidegpárásító család első fecskéje, tagja, melyet már a magyar közönség is megismerhetett. Most megérkezett az újabb nagyágyú: a BONECO W300 modell. Már vártuk!

BONECO W300 légmosó: welcome!

A BONECO W300-as modell egy újabb svájci mérnöki fejlesztés eredménye, mely a 2018-ban megjelent 4. generációs BONECO W200 légmosó-párásító készülék továbbfejlesztett változata.

A svájci mérnökök a megváltozott fogyasztói igényekhez igazítják az új modellek tervezését. Az új BONECO W300 párásító a a W200-as légmosó alaptípus minden előnyös tulajdonságával rendelkezik csak egy kis plusszal "spékelték" meg:

BONECO W300 párásító-légmosó egy nagyobb XXL tartályt kapott.

Miért jobb a nagyobb víztartály?

Mert megnövelt üzemidőt biztosít, hosszan tartó kényelem érzésével. A párásítási idő tovább tart, nem kell állandóan töltögetni a párásítót.

A BONECO W300 készüléknek valóban nagy víztárolási kapacitása van: összesen 12 liter. Akár napokig kibírja a párásító víz feltöltés nélkül. A zárt tartályban a víz nem érintkezik levegővel, így a mikroorganizmusok elszaporodása miatt sem kell aggódni néhány napon belül.

Ritkábban kell a feltöltéssel foglalkoznia, mert a nagy tartály valóban sokáig képes működni.

Egy párásító készülék alapvető feladata, hogy a levegő páratartalmát optimális szinten tartsa. Ez a párásító-légmosó készülék azonban párásítás mellett a levegő tisztításáról is gondoskodik működés közben. A párásítóban a víz természetes szűrőként funkcionál és számos allergiát okozó szennyeződést ( por, pollen…) hatékonyan kiszűr.

Tehát a BONECO W300 készülék alapvetően egy párásító vagyis egy légmosó, ami párásítás közben tisztítja a levegőt.

5 verhetetlen érv a BONECO W300 légmosó mellett

  • A mosható nedvesítő szűrőbetét, ami sokkal-sokkal praktikusabbá és költséghatékonyabbá teszi a karbantartást. Az üvegszálas szűrőbetétet szedje le a dobról és dobja a mosógépbe. Ennyi

  • Párásítás közben tisztítja a levegőt. Egy készülékben két funkció rejlik: párásítás és levegőtisztítás

  • Masszív és strapabíró alkatrészek: kopás és törésálló műanyag a légmosó hosszú élettartamáért

  • Aromaterápia: kellemes illatot biztosíthat otthonában az erre kialakított részre cseppentett illóolaj által

  • Megnövelt víztérfogat a külön tartály jóvoltából. Igazi nagyágyú: 12 liter víz áll rendelkezésre

  • S elegendő a csapnál megtölteni, nem kell a párásító felső részét levenni, s az alsó víztálcát a csaphoz vinni vagy palackban, kannában a vizet hozzá

Kényelemre vágyik? Egy olyan párásító készüléket keres, ami ezt és az optimális páratartalmat biztosítani tudja? Megbízható párásítás és a kényelmes felhasználói kezelés kéz a kézben járnak a BONECO W300 esetében.

Ismerje meg a BONECO W300 párásító-légmosót alaposabban.

Nézze meg a termékoldalát, s a W300 légmosó videót

S szerezze be mielőbb a BONECO légmosó készüléket a Bonair webáruházából!