A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Diós kapros pesztós csirke

Mennyei ízorgia- s gyorsan elkészíthető egy STEBA elektromos grill és aprítógép segítségével.
Na, ha netán már van otthon más márkája, akkor majd lecserélésnél gondoljon a német STEBA-ra, viszont az eszközök már adottak, csupán néhány friss hozzávalóra van szükség, s arra, aki elfogyasztja.
Elbűvölheti családtagjait, szeretteit ezzel a csirke remekművel. Izgalmas ízvilág. Érdemes azért a vendégektől korábban megérdeklődni, hogy a kapor és dió bekerülhet-e az ételbe, mert jócskán vannak, akik távol tartják magukat ezek fogyasztásától.
Ennél a receptnél a csirke íze mellett a sütéshez való előkészítési mód is különleges. Ezzel a módszerrel az egész csirke-vagy bármely szárnyas- könnyen és gyorsan grillezhető.
A grillezés egyszerűen történhet egy STEBA elektromos grillen.
Diós-kapros pesztós csirke hozzávalói:
- 2 nagyobb csirke
- 1 cs. friss kapor aprítva
- 1 cs. friss bazsalikom aprítva
- 5 gerezd fokhagyma aprítva
- ½ csésze dióbél
- ¼ csésze reszelt Romano sajt
- 2 darabka citromhéj + citromgerezdek
- ¼ csésze citromlé
- 1 csésze extraszűz olívaolaj
- 1 kk. durva szemcséjű só
- 1 kk. őrölt bors
- ¾ csésze hideg víz
A csirkét megmossuk, a gerincet, a hájat és a belsőséget eltávolítjuk.
Így gyakorlatilag a csirke egyben marad, csak „kiterítve”.
Készítsük el a pestót.!
A kaprot, a bazsalikomot, a fokhagymát, a dióbelet a sajtot és a citromhéjat robotgépben aprítsuk össze.
Adjuk hozzá az olajat, a citromlevet, a sót, a borsot és a vizet.
Keverjük el és ½ csészényit tegyünk félre belőle, a
a többivel kenjük be a csirkét. Takarjuk le és min. 2, de ha lehet, 12 órát tegyük a hűtőbe.
Amikor az ízek összeértek, és eljött az étkezés ideje, akkor vegye ki a hűtőből és az elektromos grillt is készítse elő és kapcsolja be.
Kapcsoljuk be az asztali vagy kontakt grill készülékét és ha már forró, bőrös felével lefelé tegye a grill lapra a csirkét.
Ha megsült, fordítsa meg és kenje rá a félretett pestót. További néhány perc alatt süsse készre.
Tálaláshoz díszítheti citromgerezdekkel, kaporszálakkal.
Grillezett cukkíni, parika is kerülhet még a tálaláshoz a csirke mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánunk a fogyasztásához.
Ismerje meg a Bonair grillsütő kínálatát,
válasszon elektromos grillt a hétköznapi ételkészítéshez!