A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Egészséges grill. Lehetséges ez?

Grill étel, fit étrend, ezek egyre inkább kapcsolódó fogalmak. Azonban azzal kevesen foglalkoznak, hogy a grillezett ételek milyen módon, illetve technológiával kerülnek terítékre.
A vendéglátóipari grillezés jellemzően nem a faszenes grillen készült ételek repertoárját sorakoztatja fel, hanem nagykonyhai elektromos grill lapon történik az átsütés.
Az otthoni grillezés fogalma túlnyomórészt a parázson, faszenes grillen történő sütögetésre asszociál.
Ezért, ha Ön a faszenes grillen készült ételeket fogyasztja előszeretettel, akkor érdemes elgondolkodnia. Mennyire egészséges grill étel az, ami begyújtós folyadék vegyszer gőzében kezdett sülni, aztán egyes részei elégtek, kormosak.
Biztos támogatja ez az Ön szervezetét? Egészséges grill ételeket fogyaszt egyáltalán?
Faszenes grillen készült ételek
Ki ne ismerné a bosszúságot, amely a grillezés kezdeténél a begyújtással kezdődik, s folytatódik a parázsba kicsöpögő zsírral, az elszenesedett, kiszáradt húsokkal, valamint a party után a takarítással?
Sokaknak kellemes élményt jelent a grillezés, társasági összejöveteleket, finom falatokat. Grillezésként elsődlegesen a nyílt tűzön vagy faszenes grillen történő sütögetés él a köztudatban...
„Vajon miért nem gyullad be rendesen? Mikor tehetem már rá a húsokat sülni? Kell-e még fát raknom rá? Miért tart ez ennyi ideig? Mikor lesz már kész? Jaj, még mindig nem sült meg!”
Ismerős mondatok ezek? S Ön kihall belőlük pozitiv kicsengést, hogy mennyire öröm a grillezés?
A hosszas és macerás előkészületet, valamint a kétes időigényű és eredményű sütögetéshez aztán még hozzátársulhat valós bosszúság is.
Elég gyakori az elszenesedett, kiszáradt hús, valamint az is, hogy a tűzbe pottyannak, azaz kárba vesznek. Jókora bosszúság. A kormos grill rács tisztítása meg igencsak macera.
Faszenes grill helyett elektromos
Mindezek a gondok elkerülhetők, ha elektromos grill készülékkel sütögetünk. Az előkészületek és az ételek elkészülése rövidebb időt vesz igénybe, ami vendégváráskor, családi ebédnél, de hétköznapokon gyors ebéd, vagy vacsora elkészítésekor is kedvező.
A húsok szaftosak, ízletesek maradnak, nem száradnak ki, s a grill készülék típusától függően számos előnyt élvezhetünk még (timer, zsírgyűjtő tálca, szélvédő fedél, termosztát).
A tapadásmentes bevonatú sütő felület könnyen tisztítható, a kivehető zsírgyűjtő edényt pedig könnyedén elmosogathatjuk.
Elektromos grill széles választéka a német STEBA-tól
Válasszon! Asztali vagy lábon álló, barbecue vagy kontakt grill?
A németországi STEBA gyár több évtizede gyárt elektromos grillsütő készülékeket. A különféle felhasználói igényekhez igazodóan használhat otthon kontakt grillt vagy asztali grillt. Ezekkel a hétköznapi ebédet, vacsorát gyorsan és egyszerűen elkészítheti. Társasági grillezés, nagy grill felület pedig leginkább az asztali-és álló grillekre jellemző, ezeket is használhatja akár egy borús hétköznap este is, de a hétvégi baráti borozgatás kísérőjeként is.
Nézze meg a Bonair elektromos grillsütő választékát!
Ha nem tud választani, kérje a Grillspecialista tanácsát: 06/1-253-7285
Steba Low Fat - egészséges grill
A STEBA grill készülékekben amikor alacsonyabb hőmérsékleten sülnek a húsok, ezért a sütés során a lassabban záródó pórusok között kifolyik a felesleges zsír a beépített zsírgyűjtő tálcába. A páclé zsiradéka is ide tud lefolyni, nem tocsog a zsírban, és nem fröcsög a hús sütéskor.
A STEBA elektromos grilljei zsírgyűjtő tálcával, speciális zsírelvezető kialakítással rendelkeznek – zsírszegény grillezés technológiája, ez az angol néven a Low Fat.
A kíméletesebb sütésnek köszönhetően az értékes ásványi anyagok viszont az ételben maradnak.
Így zsírszegényebb és tápanyagban gazdagabb hús sütés, vagyis egészséges grill étel lehet az Ön tányérján.
A grillezés hőfokát a beépített termosztáttal szabályozhatjuk. A különféle húsok mellett sajtokat és zöldségeket is süthetünk a Low Fat grilleken.
A Steba grill
A német STEBA gyár grill választékában számos beltéri készülék található FG 65 , de a kültéri lábon álló grill készülék beltérben való üzemeltetésre is alkalmas, olyannyira, hogy a grill lába kivehető, és így az asztalra lehet tálalni az ételt a grill készüléken.