Konyha világa - Receptek
by bonair
2024.04.11 13:02

Elektromos grill társasházi lakásba, erkélyre

Elektromos grillsütő
Szűrés törlése
Elektromos grill társasházi lakásba, erkélyre

Társasházi lakásban is lehet ám grillezni! A grillsütő kiválasztásánál szempont kell, hogy legyen a biztonságosság és a füstmentes grillezés. Ennek leginkább az elektromos grillek felelnek meg. Ismerje meg az előnyeiket!

Elektromos grill: Az erkélyre való grill

Az otthoni grillezés élménye egyedülálló, ám sokak számára a társasházi életmód korlátozhatja ezt a tevékenységet. Azonban az elektromos álló grill, asztali grill megváltoztathatja ezt a megközelítést. Kényelmes, hatékony és sokoldalú, ideális választás lehet a társasházi lakások lakói számára. A következőkben megvizsgáljuk, miért érdemes és könnyű társasházban is a grillezést választani. A Bonair grillsütő kínálatában sokféle elektromos grill megtalálható.

Jó teljesítményű, füstmentes grill

Az elektromos grill nemcsak hogy tiszta és füstmentes, de kiváló teljesítményt nyújthat. Számos modell rendelkezik nagy teljesítményű fűtőelemmel, amely gyorsan felmelegíti a sütőfelületet, így perceken belül nekiállhat a sütésnek. Tehát hosszas előkészületek nélkül kezdődhet az ételkészítés, akár egy hétköznapi vacsora vagy hétvégi társasági eseményként. Emellett az elektromos grillt könnyű tisztán tartani, hiszen nincs szükség szén vagy gáz cseréjére, ami hagyhat maga után hamut vagy kellemetlen szagokat.

Szomszédokat NEM zavaró grillezés

Az egyik legnagyobb előnye az elektromos grillnek a szomszédokat nem zavaró jellege. Mivel nincs gázpalack használat, sem faszén -ezáltal füst sem, ami átterjedne a szomszédos erkélyekre vagy lakásokba- nyugodtan élvezheti a grillezést bármikor, anélkül hogy aggódna a panaszok miatt. Lehet, hogy a finom illatok átcsábítják a szomszédokat, ám az inkább egy barátságos ismerkedésnek kedvez. Ezáltal az elektromos grill ideális választás lehet a társasházi lakóközösségek számára, akik szeretnének egy kis szabadtéri élményt élvezni otthonukban.

Kényelmes és gyors ételkészítés elektromos grillen

Az elektromos grill kényelmes és gyors alternatívát kínál az ételkészítéshez. Nincs szükség hosszadalmas előkészületekre vagy nehezen kezelhető tűzre, csak egyszerűen kapcsolja be és rövid időn belül kezdheti is a grillezést. A termosztát segítségével beállítható hőmérséklet lehetővé teszi az ételek különböző hőmérsékleten, fokozaton történő sütését. Így könnyedén elkészíthet szinte bármilyen ételt, legyen az hús, zöldség vagy akár hal, anélkül hogy aggódhatna a grill kezelésének bonyolultsága miatt.

Környezetbarát megoldás a grillezés terén

Az elektromos grill környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos szén- vagy gázgrillekhez képest. Nem csak hogy nem termel káros gázokat vagy szén-dioxidot, de energiahatékony működése révén is csökkenti az ökológiai lábnyomot. Emellett sok elektromos grill könnyen hordozható és kompakt méretű, így kevesebb helyet foglal el a tárolás során, és könnyen szállítható például a nyaralás során is.

Elektromos grillek európai gyártója a német STEBA

A német STEBA gyár már évtizedek óta gyárt elektromos grilleket. A raclette, kontaktgrill, asztali grill, állógrill – mind mind elektromos változatban kerül fejlesztésre, gyártásra. Egyes típusokat más ismert európai gyártók részére is gyártanak bérgyártásban.
Cégünk két évtizede forgalmazza a STEBA márkát, s megbízhatóságát már sok száz magyar felhasználó számára is bizonyította.

Társasházi erkélyre STEBA állógrill

Ha most keres olyan grillt, ami nem zavarja a szomszédokat és biztonságos, akkor válasszon most itt a Bonair kínálatából, a STEBA választékából. Akár a STEBA VG200 asztali grill, akár egy álló grill, pl VG350 típus kiválóan elhelyezhető grill az erkélyen, társasházi lakásban.


Válasszon elektromos grillt a hivatalos magyar STEBA forgalmazó,
a Bonair webáruházából!

A grilleket bemutatótermünkben meg is nézheti. A raktáron lévő álló grill akár már aznap Önnél lehet, kiszállítással is pár munkanapon belül.

Ismerje meg a Bonair grill választékát,
s rendelje meg az ideális méretű grill készüléket otthonába!

Így aztán bármikor élvezheti a friss és ízletes grillételeket otthona kényelméből. Ne hagyja, hogy a társasházi életmód korlátozza a grillezés örömét - az elektromos grill segítségével újra felfedezheti a szabadtéri sütés élvezetét!