Kedvenc receptjeink
by bonair
2011.07.28 15:09

Elektromos grillsütő kinek lehet jó

Elektromos grillsütő
Szűrés törlése
Elektromos grillsütő kinek lehet jó

Mit szól egy kényelmes grillezéshez, amikor nem számít a rossz idő, nincs korom, hosszas takarítás a parti után? Esőben grillparti? IGEN! Nem kell lemondania a grillparti élményéről zord időjárás esetén sem!

Mit szólna, ha mostantól Önnek is lenne lehetősége füst nélkül sütögetni? Biztos Önnek is örömére szolgálna, ha télen vagy rossz időben sem kéne lemondania a grill partik örömeiről, mert nem csak a kertben, hanem lakásban is részese lehetne ennek a fantasztikus élménynek…

A folyamatos technikai fejlesztéseknek köszönhetően minderre már lehetőségünk van, hiszen az elektromos grillsütőket ez az igény hívta életre.

Az elektromos grillsütő számos előnnyel rendelkezik a hagyományossal szemben, így rengeteg kellemetlenségtől megkímélheti magát, hogyha kipróbálja ezt a remek életérzést kínáló találmányt.

Füstmentes sütögetés

Lefogadom, sokszor gondolt már arra, hogy mennyire szívesen megszabadulna a grillpartik szinte egyetlen hátulütőjétől, a füsttől. Amikor vendégeket hívunk egy-egy kerti összejövetelre, mindig arról ábrándozunk, hogy minden tökéletesen sikerül, senki nem fog hibát találni a vendéglátásban. Így, ha jó vendéglátók vagyunk, végül az egyetlen dolog, amely ellen mindeddig nem tehettünk, az a füst volt, melyet grillberendezésünk árasztott magából. Viccelődünk, hogy szépre száll a füst, de nehéz ellenállni a könnyeket fakasztó füstnek, ami a fával, faszénnel történő grillezéssel jár, s akkor a ruhánk szagáról, a sürgős hajmosási kényszerünkről még nem is szóltunk.

Elektromos grillen füstmentesen

Faszenes grill helyett elektromos grill legyen a sütéshez az eszköze! Az elektromos grill sütőfelületéről a kisült zsiradék rögtön lefolyik egy gyűjtőedénybe, nem csöpög a zsír az izzó parázsra vagy forró gázégőre, így teljesen füstmentessé teheti az összejövetelt és többé nem szükséges parázzsal, annak meggyújtásával bajlódnia sem.

Elégett, kormos lett, elkéstek, oda a vacsora

Jaj, csak le ne égjen…

Mind a hagyományos, mind a gázgrillnél sok lehetőségünk van arra, hogy a mennyei vacsorát szinte érthetetlenül elbaltázzuk. A faszenes grillnél például biztosan Ön is tapasztalta, hogy a begyújtáshoz használt olaj miatt kellemetlen mellékíz keletkezhet, mely ellen utólag nem sokat tehetünk. Egy másik kellemetlenség grillezés során, ha a vendégek késnek. Eddig semmit sem tehettünk, a friss húsok kihűltek és ha visszatettük a parázsra, akkor könnyen megégtek. Mostantól könnyen melegen tarthatja az ételt anélkül, hogy ettől kéne tartania.

Kert nélkül is lehet grillsütője

Korábban csak kerti grill, szabadtéri grillezés fogalma égett be a tudatunkba. A faszenes grillek valóban csak kültéri használatra alkalmasak, most viszont eljött a grillpartik új korszaka: a beltéri grillezés. Ez nem csak azoknak előnyös, akik nem kertes házban laknak, hanem azoknak is, akik a grillezett ételek szerelmesei. Hogyha Ön is ilyen, akkor többé nem kell megvárnia a tavaszt egy-egy finom falatért, hanem az elektromos grillsütő segítségével bármikor összedobhat egy mennyei grill vacsorát. A német STEBA grill választéka sokféle lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy kedvére való grillsütővel rendelkezzen.

A grillezés hosszú időt igényel

Vannak, akik azért nem szeretnek sütögetni, mert nincs idejük kivárni, míg a húsok elkészülnek a lassan felmelegedő kerti grillsütőn. Ha Ön is közéjük tartozik, akkor érdemes kipróbálni az elektromos grillsütőt, amely bekapcsolás után szinte máris készen áll a sütésre. Mindössze 5 percnyi várakozási időre van szükség, és már pakolhatja is rá az előkészített alapanyagokat. A húsok is sokkal gyorsabban sülnek rajta, pláne, hogy hőfokszabályzós grill készülék, szabályozni tudja a hőmérsékletet, sütési időt. A fűtőszálak egyenletesen melegszenek, s így a sütőlap egész területére helyezheti a húsokat, ami sokszorozza a grillezés gyorsaságát.

Buli után a takarítás

Nincs türelme bíbelődni a gyújtóssal, a faszén beizzításával, a megfelelő hőmérséklet elérésével? Az elektromos grillsütő nagyon egyszerűen kezelhető, akár egy konyhai sütő! Nincs szükség másra, mint hogy beindítsa, picit olajos papírtörlővel átsimogassa és máris kész a sütésre. Hogyha pedig a sütés utáni elpakolás is fáradtságot okozott, s csak elvette a kedvét a grillezéstől, ez a probléma is megoldódott, hiszen az elektromos grillsütő takarítása félelmetesen egyszerű. A pereme fröcskölés gátló, a sütőlap pedig nem csak tapadásmentes, de kivehető is, ezzel könnyítve meg a háziasszonyok munkáját.

A német STEBA grillsütők

Az elektromos grillsütő, mely úgy adja vissza a grillezések hangulatát, hogy közben számos előnnyel rendelkezik a hagyományos változattal szemben, minden helyszínen kiváló. Lehet tél vagy nyár, napsütés, ború, vagy havazás, lakhat kertesházban, lehet erkélye, vagy élhet társasházban, a STEBA grillsütővel mindenképp jól jár.

Megtudta most, hogy az elektromos grillsütő kinek lehet jó? Ugye Önnek is?

Válasszon elektromos grillsütő kínálatunkból, s élvezze a nyugodt grillezés örömét télen-nyáron!