Konyha világa - Receptek
by bonair
2019.06.26 16:36

Elektromos grillsütő: meglátni és megszeretni

Elektromos grillsütő
Szűrés törlése
Elektromos grillsütő: meglátni és megszeretni

A STEBA élen jár elektromos grillsütők gyártásában. A németországi STEBA cég folyamatosan lépést tart a megváltozott fogyasztói igényekkel és elvárásokkal.

Több évtizede gyárt elektromos grill készülékeket. Széles palettát sorakoztat fel, lefedi a grillezés különböző helyszíni, formai követelményeit.

Hosszú évekig ismert nagy márkák számára gyártottak kontakt grillt, s ma is előfordul, hogy STEBA grill látható a nyugat-európai üzletekben, asztalokon más márkanév alatt.

A grill készülék család az élményteli grillezés megszállottainak, vagy kezdő szakácsoknak, társaság kedvelőknek nyújt lehetőséget a raclette sütőkkel, valamint az álló grill készülékekkel. A hétköznapi és ünnepi ételkészítéshez pedig az asztali grill szerkezetek nyújtanak gyors és hathatós segítséget.

A grillsütő választék folyamatosan változik, bővül. Igyekszik követni a felhasználási igényeket, grillezési trendet.

Elektromos grill a konyhában és a teraszon, kertben is

A grillezés élmény. A grillezés egy családi esemény, egy buli. Miért is fosztaná meg magát ettől? Nincsen kert, nem lehet grillezni? Ez nem lehet akadály. Az elektromos grillsütők pofonegyszerű megoldást kínálnak ezekre a "problémákra"is. Miért jó egy elektromos grillsütő? Mert nincs füstszag, nem kell brikettet, gyújtóst vennie. Nem kell a jó idő. Nem kell a kert.... Viszont ideális ha van kert, s kertben is használhat elektromos grillsütőt!

De mitől is érdemli ki a praktikus minősítést egy elektromos grillsütő? Attól, hogy egyszerű használni s eközben számos grillezési és kényelmi lehetőséget kínál használójának.

Az új FG120 kontaktgrill fejlesztésénél a praktikum és kényelem dominált

Menjünk csak végig, hogy mit is nyújthat Önnek az új STEBA FG120 elektromos grillsütő!

Elektromos grillsütő, ezért bárhol/bármikor használhatja, ahol áram a rendelkezésére áll.

Háromféle sütési lehetőség közül választhat (ezt egy kicsit lejjebb részletesen leírjuk, olvasson tovább!)

A sütőfelületek hőmérséklete külön-külön szabályozható (amíg az egyiken megsüti a húst, addig a másikon melegen tarthatja az elkészült ételt)

A kényelmes és elég nagy (szét is nyitható a grillsütő) sütőfelületen egy kisebb baráti társaság is kellő mennyiségű ételt készíthet el. A sima és bordás sütőlemez felületek pedig szintén a kényelmet szolgálják. A sima felületen egy kényesebb étel (hal) jobban és könnyebben megsüthető, míg a rácsos felületen egy hús, zöldség készülhet el hatékonyan.

Kényelmes grillezés a STEBA grillsütő használatával

A STEBA elektromos grillsütői tapadásmentes felületüknek köszönhetően egyszerűen takaríthatók (még melegen egy papírtörlővel)

A már jól ismert Low-Fat technológia is segíti az egészséges grill élményt, a zsírgyűjtő tálcában felfogott kisült zsiradék pedig kreativitását is fejlesztheti. Ki ne öntse, készítsen belőle különleges, egyedi szószt!

Élvezze az egészséges grill ételeket, a zsírszegény grillezést!

A digitális kijelző, az időzítés, a masszív fogantyú, az elegáns külső, a hordozhatóság pedig sok-sok hozzáadott plusz, ami még szerethetőbbé teszi a STEBA grill készüléket.

A STEBA FG120 kontaktgrill további ismérvei, mire használhatja

Lássuk milyen sütési lehetőségeket kínál Önnek az új STEBA FG120 elektromos grillsütő:

Kontakt grillezés: a két grillfelületet egymásra csukva, két oldalról süthetjük a húst, ez rendkívül praktikus, mert a konyha nem fog zsírban úszni. Az étel mindkét oldala sül, szép kérget süthetünk az ételre. A gyerekek is szeretni fogják a csíkos húst...

BBQ sütés (lassú sütés): a készüléket kihajthatja s mindkét oldalán (nagy felületen) sütögethet, ideális családi és baráti grill partihoz.

Raclette sütés: a két grill felület nem ér össze, alul süti és felül pirítja az ételt. A felső sütőlap magassága tetszés szerint állítható.

Szóval, ha egy ügyes és PRAKTIKUS elektromos grillsütőre vágyik, akkor

a sokoldalúan használható STEBA FG120 kontakt grillsütő ideális választás lehet.

Ha nem kontaktgrill a vágya, akkor nézze meg a STEBA BBQ grilljeit, asztali és álló grilleket, valamint a raclett sütőket!

Válasszon STEBA elektromos grillsütőt

a Bonair grill kínálatából! 

Élvezze a grillezés élményét, kényeztesse magát és vendégeit finomabbnál finomabb ételekkel!

Rendelje meg az igényeinek leginkább megfelelő elektromos grill készüléket hozzá most!