A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Elektromos grillsütővel a világ körül

Szívesen kipróbálod a helyi ízeket, ha útra kelsz? Kísérletező vagy? Elkészítenéd otthon is ezeket a különleges recepteket? Tarts velünk, kalandozz velünk az ízek nyomában..
Jó utazni. Jó világot látni. Te szeretsz új helyeket, új embereket és új ízeket megismerni, kipróbálni? Szívesen elkészítenéd otthon a nyaralás alatt megízlelt finomságokat?
Az elektromos grillsütő sokoldalúan használható praktikus készülék. Tökéletes segítőtárs beltéri és kültéri grillezéshez.
Délszláv ínyencség: Csevapcsicsa
Szinte mindenki evett már ilyet. Állítólag az ízletes csevap titka, hogy sok különböző jó minőségű húsból készítsd és ne használj sok fűszert hozzá.

Hozzávalók:
- marhahús (rostélyos),
- sertéshús (zsírosabb részek),
- bárány (oldalas, lapocka),
- fokhagyma,
- só, bors, ízlés szerint kakukkfű,
- szódabikarbóna,
- jéghideg víz.
Ne daráld nagyon pépesre a húsokat, mert úgy nem lesz jó a csevapcsicsa. Keverj össze minden alapanyagot és egy napra tedd a hűtőbe, így jobban összeérnek az ízek. Sütés előtt vizes kézzel formázz hús kolbászkákat és süsd meg közepesen erős grillen jó alaposan!
TIPP: Jó kis csípős mustárral vagy ajvárral nagyon finom.
A klasszikus francia sajt: Camambert
Az első préselt sajtot a Római Birodalomban készítették. A franciák két híres sajtja, a Brie és a Roquefort Kr.u 500 körül született. Normandia zöld legelőkkel tarkított tájain már a X. század óta foglalkoznak sajtkészítéssel.

A grillezett Camambert nagyon gyorsan és egyszerűen elkészítheted csak egy-két dologra érdemes odafigyelned:
- Egyben süsd a sajtot, csak a tetejét vágd be.
- A bevágásba cseppentsél olívaolajat és tegyél bele fűszert pl. rozmaringágat
- Válassz szép kerek Camambert sajtot, ami nem túl “érett”.
A Camambert sajt külsejükön lévő vastag és kemény penészréteg megvédi a sajtot attól, hogy grillezés közben kifolyjon belőle a sajt. - Alacsony hőfokon süsd (tegyél alá olajat) 2-3 perc alatt elkészül a finomság!
Jól illik hozzá a grillezett zöldség, gyümölcs, de egy egyszerű salátával is mennyei fogás.
Próbáld ki a STEBA FG120 kontakt elektromos grillsütőt. A készüléken külön szabályozhatod az alsó és a felső sütőfelület hőmérsékletét.
TIPP Hogyan spórolhatsz időt? Az elektromos grillsütő egyik felületén alacsony hőfokon készítsed el a sajtot, míg a másokon süsd meg a zöldségeket.
A „kényesebb” ételeket érdemes az elektromos grillsütő sima felületén sütni.
Igazi olasz: grillezett mini pizza
Nem kell olyan sokat utaznod, hogy igazi olasz ízvilágot kóstolgass. A gyönyörű szép olasz „csizma” nincs messze. Szereted az olaszos ízeket: pizza, lasagne, spagetti, osso bucco, minestrone leves…?

Készítsd el az alábbi receptet az otthoni elektromos grillsütőddel.
A pizzatésztát (liszt, olaj, só, víz, élesztő) keleszd egy órát olajjal kikent tálban, majd gyúrd át és pihentesd kb. 20 percet! Ha letelt a pihenési idő, nyújtsd ki és formázz belőle kicsi kerek pizzákat. Süsd meg az egyik oldalát, majd kend meg paradicsom szósszal a megsült felét.
Tegyél rá mindenféle finomságot: sonka, sajt, kolbász, szalámi. Tedd vissza az olajozott grillre a nyers oldalával lefelé. Mire a sajt elolvad, kész a pizza. Buon Appetito!
Tengerparti nyárias ízek: Grillezett rákocskák
Egy biztos, hogy a spanyol gasztronómia mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Ha arra jársz, akkor mindenképpen kóstold meg a helyi specialitásokat, hogy a szádban érezhesd a hamisítatlan mediterrán ízvilágot.
A garnélarák nyersen barnás-szürkés színű, ám főzött állapotban rózsaszínűvé változik. A végeredmény finomabb, ha héjastul sütjük meg és aztán pucoljuk. A garnélát rövid ideig szabad hevíteni, különben megkeményedik a rákhús.

Javasoljuk, hogy az elektromos grillsütőn STEBA VG200 elektromos grillsütő a sima felületre helyezd a rák nyársakat, mert ezen a felületen jobban átsül.
Hozzávalók:
- garnélarák
- olívaolaj
- friss reszelt fokhagyma
- őrölt só és fekete bors (ízlés szerint)
- chili
- lime lé
Mosd meg a rákokat és készítsd el a szószt, amiben megforgatod! Ez kell a szószhoz: reszelt fokhagyma, lime lé, olívaolaj, chili, só, bors. Jól forgasd bele a kis rákocskákat és grillezd meg!
A tenger gyümölcseinél két szabályt tarts szem előtt:
- Mindig friss alapanyagot használj, ne fagyasztottat, mert az nyúlós és rágós lesz.
- Ne erős hőfokon grillezz, mert a tenger gyümölcsei hamar elkészülnek és ha nem vigyázol könnyen megéghetnek!
- Mindig az elektromos grillsütő sima felületén süsd meg a halat, a tengeri herkentyűket.
SZÓSZ TIPP: Édes csípős chili szósz
A chilit, a kápia paprikát és egy kisebb gyömbért apróra összevágunk. Egy kis olívaolajon átmelegítjük az egészet, hogy jobban kijöjjenek az ízek. Mézzel, paradicsompürével, rizsecettel ízesítjük. Jönnek a fűszerek: só, bors. A szószt egy kicsit besűrítjük: vízben elkevert kukoricakeményítővel. A végén egy pici lime levet csavarunk hozzá.
Ne felejtsd: STEBA elektromos grillsütőivel bárhol és bármikor és BÁRMIT elkészíthet!
Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.