LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2013.06.11 15:21

Beázás után falszárítás, páramentesítés, páraelvonás

páramentesítés
Szűrés törlése
Beázás után falszárítás, páramentesítés, páraelvonás

Beázott a pince? Beázott a garázs? Nedvesek a falak? Falszárítás, pinceszárítás esős időjárási körülmények között természetes módon. Hatékony nedvességelvonó, páramentesítő megoldás a kompresszoros párátlanító.

Az árvíz sok családi ház pincéjét, alsó szintjét vízzel áztatja.

A víz kiszivattyúzása után is nedvesek maradnak a falak, melyek természetes kiszárítása nehézkes és hosszadalmas.

A falszárítás hatékony módja a kompresszoros párátlanító készülék használata. A helyiség méretétől és a nedves falak felületétől függ, hogy egy vagy több páramentesítő készülék elhelyezése javasolt.

A Bonair választékában nagy hatékonyságú, 20 l/ nap teljesítményű páramentesítő készülékeket ismerhet meg.

A 20 l/ nap párakicsapatási teljesítmény sokaknak elsőre soknak tűnik, azonban fontos azt tudni, hogy a gyári adat milyen környezeti körülmények között érvényes.

Általában 30˘C és 80% páratartalom mellett adják meg a párátlanítási teljesítmény adatot a gyártók.

Tehát ha Ön alacsonyabb hőmérsékletnél (pl. 20-22˘C ) mellett használja a párátlanító készüléket, akkor a napi páraelvonási képesség is arányosan alacsonyabb, nem képes 20 liter víz elvonására egy nap alatt.

Több gyártmányt kipróbáltunk, teszteltünk, s vannak vásárlói visszajelzéseink is, így páramentesítő választékunkat úgy alakítottuk ki, hogy minőségileg megbízható és hatékony párátlanítási megoldásokat tartalmazzon. A kompresszoros párátlanító, páraelvonó készülékek közül a MIDEA készülékek bizonyultak nagyon jó ár-érték arányúnak.

Ráadásul 2013-ban a MIDEA páramentesítő család új páramentesítő modellel bővült.

Az innovatív Midea MDDG-20DEN3 nemcsak merőben új külsővel rendelkezik, hanem a páramentesítő fejlesztésénél fontos technológiai követelményeket is figyelembe vettek.

Ezáltal az új Midea MDDG-20DEN3 páramentesítő készülék az elődjeinél csendesebb, s energiatakarékos.

A MIDEA a légkondícionálók terén hőcserélő fejlesztés témában az idén már elnyerte a  a Midea nyerte el idén a Kínai Tudományos Technológiai Haladás díjat.

Mind a klímák, mind a páramentesítő, párátlanító készülékek terén már biztosított megbízhatóságáról.

Ismerje meg a kompresszoros páramentesítő, párátlanító készülék kínálatunkat, s szerezze be mielőbb az Ön igényeinek megfelelő páramentesítési, falszárítási megoldást!