A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Gluténmentes kókuszos-mandulás keksz

A gluténmentes étrend egyre elterjedtebb, mivel folyamatosan növekszik a gluténre érzékeny emberek száma. A gluténérzékenység elfajulhat már durva allergiás reakciókká is.
Vannak, akiknél csak enyhébb tüneteket, rossz komfortérzetet produkál.
Mindenesetre az a meglátásom, hogy a szervezetünket támogatjuk azáltal, ha kerüljük az étrendünkben a glutén fogyasztását.
Evet már gluténmentes omlós kekszet, ami ízlett is?
Na, én még nem! Mivel elég szerény a választék a kész gluténmentes nassolnivalókból, ezért kísérletező kedvemben ad-hoc alkotások születnek.
Az alábbi gluténmentes keksz recept kókuszreszelékből és mandulából, valamint gm lisztekből készült, s úgy tűnt, hogy összeállt rendesen, szép kekszek sültek ki a Cloer 1431 kekszsütővel, s kicsit sem kellett ide-oda rakosgatni a következő napokon, mert kemény. Omlós és finom volt- addig a pár óráig, míg el nem fogyott!
Omlós gluténmentes keksz házilag
Noha a keksz sütésénél az a jellemző, hogy frissen omlós, majd megkeményedik és néhány hét múlva válik újra omlóssá. Ez a saját összeállítású gluténmentes keksz nem várta meg, míg újra omlós lesz. Mind elfogyott addigra.
- 15 dkg darált hántolt mandula
- 5 dkg darált dió
- 5 dkg zabpehelyliszt
- 5 dkg barna rizsliszt
- 1 evőkanál kókuszreszelék (apró szemcsés)
- 2 teáskanál fahéj
- 1 teáskanál olaj
- 2 evőkanál nyírfacukor
- 3 egész tojás
- késhegynyi szódabikarbóna
- kb 3 evőkanál gyümölcslé vagy víz
A gluténmentes keksz elkészítése
A hozzávalókat keverőkanállal gyorsan összekeverjük.
Időközben már melegítse elő a Cloer 1431 kekszsütőt, amit előtte olajos papírral töröljön át.
A tészta ne legyen folyós, híg, sem túl kemény, olyan kenhető állagú legyen.
Teáskanállal szedjen a kekszsütő formázott sütőlapjára 9 kisebb dió méretű adagot (teáskanál kiváló ehhez), hajtsa le a fedelet, s süsse aranybarnára.
Sütés közben állíthat a sütő magasságán, fokozatosan szorosabbra veheti.
Elkészítési idő:
Darálás, előkészület kb 10-15 perc
Sütés: kb fél óra (kb 7-szerre tudja kisütni= kb 60 db)
A sütés végeztével törölje át az elektromos kekszsütőt papírtörlővel, nem marad utána kosz, kifröccsent tészta, zsiradék. Csupán a kanalat és a tálat kell elmosnia.
( figyelmeztetés a Cloer kekszsütő gép takarításához: Az elektromos gépet folyó víz alá ne helyezze!)
Kényelmes háziasszonyoknak hálás sütike.
Jó étvágyat, egészséges nassolást kívánunk!