Kedvenc receptjeink
by bonair
2013.07.25 18:32

Grill ebéd a munkahelyen

Elektromos grillsütő
Szűrés törlése
Grill ebéd a munkahelyen

Azt gondolja, hogy grillezni csak hétvégén lehet? Tudja, hogy a Grill ételek az egészséges étrendjének a részét képezhetnék, ám nehézséget okoz, hogy a hétköznapokon hogy készítse el?

Nos, ebben segítünk Önnek, rá szeretnénk világítani, hogy a grillezés nem csak nyári és szabadtéri elfoglaltság, s kiváltképp nem a hétvégékre korlátozódik.

Grillezni egyszerű és gyors – kiváltképp, ha a rendelkezésére áll egy STEBA elektromos grill.

Németországi gyártó a STEBA, s az elektromos grillek széles választékát vonultatja fel, mely egy részét mi, a magyar forgalmazók is megmutatunk Önnek. Akár pár órán belül az Öné lehet és kényelmesen sütheti a finomságokat otthon az elektromos grillen. Vagy akár a munkahelyén ebédszünetben.

Grillezés nem csak nyáron

A nyári forróság kedvez a fogyni vágyóknak, kevesebbet és könnyebb ételeket eszünk. Nyárra grill fogásokat ajánlunk. Könnyed, nyári grill ételeket készíthet bármely hétköznap. STEBA grillen mindennap grillezhet. Nem csak nyáron, hanem egész évben, a hét minden napján.

Könnyű és gyors grill étel

Gyorsan készítene vacsorát, s ráadásul könnyű ételre vágyik?

Ezeknek a kritériumoknak felel meg, ha a STEBA elektromos grillen grillezett zöldséget, grillezett csirkemellet, grillezett sajtot készít, s azt tálalja vacsorára.

Grillezett csirkemell 3 héten át

Saját tapasztalatból írom, hogy 3 hét grillezett csirke fogyasztása sem unalmas!

Annyira változatossá lehet tenni a fűszerezését, tálalását, hogy tényleg több héten át grillezett csirkét fogyasztva is jöhet még mindig! A grillezett csirkemell friss fűszerrel, zöldfűszerrel, fokhagymásan, paprikás grill fűszerkeverékkel, vagy.... például grillezett csirkemell barackkal és sajttal Hmmm itt a sárgabarack szezon, mennyei ízorgia az átsült barackra olvasztott finom sajt.

Ugye csábító? Mindez a német STEBA grilleken könnyen és gyorsan elkészíthető, így ebédre, vacsorára egyaránt lehet grill fogást tálalni.

Zsírszegény fogások az elektromos grilleken

A meleg nyári napokon amúgy is könnyű ételre vágyunk inkább. A grillezésnél a húsokból a zsír kifolyik, a STEBA grill zsírgyűjtőtáljába, úgyhogy a zsírosabb húsokat fogyasztva sem terheljük magunkat sok zsírral.

Grillezzen csirkét, pulykát vagy sertéshusit, marha steaket! Igaz, hogy a marha steak nem a könnyű ételek közé tartozik, de férfiaknak zöld körettel (pl. grill zöldség vagy csupán zöldbab) akár a szokásosnál könnyebb vacsorának számíthat.

A grillezés már nemcsak a hétvégék programja, hétköznapokon is használjon grill készüléket, készítsen grill ételeket. A grillezés a német STEBA grilleken egyszerű és gyors művelet, a takarítás csupán papírtörlővel történik, egyszerűen.

Hétköznap a munkahelyi étkezőben is ebédkészítés STEBA-val

Hétköznap ebédre grill fogás? IGEN!

Grillezzen a munkahelyi ebédlőben, 10 perc alatt kész a grillezett sajt vagy grillezett csirkemell vagy grillezett cukkini, grillezett gomba. Vigyen salátát, helyezzen rá 6-8 nagyobbacska frissen grillezett csirkemell csíkot, s máris csirkés Cézár salátát ehet.

Vonja be munkatársait is a grill fogások fogyasztásába, egész biztosan nem fognak utána már hőbörögni, hogy milyen illatok terjengenek. Arra vigyázzon csak, hogy elég alapanyaggal készüljön, mert ki az, aki ellen tud állni a mennyei illatok érzetével a grillezett finomságoknak?

Nézze meg ezt a kis videónkat, hogy akár a munkahelyén is milyen egyszerűen készíthet grillezett ebédet egy STEBA grill segítségével!

Nézze meg Steba grill választékunkat!

Válasszon az elektromos grillek közül:

kontakt grill

asztali grill vagy racelette-et.

Melyik fér el jobban a konyhájában? Netán álló grill is szóba jöhet, mert van bőven hely és sok az éhes száj?

Munkahelyi étkezőben grill lehetőségek:

ideális pl a STEBA VG200 vagy VG90 asztali grill vagy egy kontakt grill. (FG70, FG100)

Ismerje meg a Bonair grillsütő választékát, s rendelje meg mielőbb a kedvére való sütő készüléket!