Konyha világa - Receptek
by bonair
2010.06.15 13:45

Grill - terítéken a grillsütő

Grill - terítéken a grillsütő

Kíméletes étrend készíthető elektromos grillen. Akár hétköznapi gyors vacsora, akár hétvégi kerti party az elektromos grilleken nem kell hosszas előkészület, macerás grillezési rituálé, csak az alapanyag és áram, no meg egy kiváló grillsütő.

A német STEBA grilljeit nyugodt szívvel ajánljuk Önnek, mert finom, zamatos ételeket készíthet játszi könnyedséggel.
STEBA grilljét gyorsan hadba állíthatja, s a takarítása sem oly macerás, mint a faszenes grilleké.

Mi is szükséges ahhoz, hogy a grillezés sikerélmény legyen? Erről írjuk le most gondolatainkat és osztjuk meg Önnel, hogy ha az elektromos grillel kapcsolatban netán távolságtartó, akkor kicsit más színben láthassa, megbarátkozhasson vele. Nézze meg a videót is, melyen séfünket látja STEBA grillen sütés közben és hallgassa meg a grillezés praktikáit, tanácsait is!

Mi kell ahhoz, hogy a grillezés ne csak egy hétköznapi ételkészítés, hanem SIKERÉLMÉNY is legyen?

Jó hangulat, esetleg társaság legyen

Milyen alapanyagot, ételt szeretne grillezni, az kéznél legyen

Az adott alapanyaghoz mind felületileg, mind pedig

hőmérséklet szempontjából megfelelő grill készülék

A grill készülék olyan legyen, hogy azon tuti jó legyen akár egy új recept elkészítése is, ne érje könnyen csalódás.

(sokan panaszkodtak már grillezés kapcsán az elszenesedett húsdarabokra, s azok egészségtelen mivoltára)

Ha már az étel elkészült, akkor annak megosztása másokkal, s a dicséret, elismerő szavak is ahhoz vezetnek, hogy Önnek SIKERÉLMÉNYE legyen.

Hétköznapi grillezés elektromos grillen

Tudta, hogy zöldséget vagy húst grillezni a hétköznapokban sem ördöngős dolog, s nem is olyan macerás?

Mi most elektromos grillt ajánlunk elsődlegesen, ha Ön a kényelmet szereti, s szívesen követi a "Kellemest a hasznossal" elvét.

Miért is?

Az elektromos grillek mobilizálható grill készülékek, s nem függenek az időjárás viszontagságaitól, bátran használhatja kertben, teraszon, akár panel lakás erkélyén vagy a konyhában egyaránt.

Étkező asztalra helyezve is kiváló közös "főzős" társasági esemény lehet az ételkészítés asztali grillen.

Ha a grill sima és bordázott felülettel is rendelkezik és 1800 Watt vagy annál magasabb teljesítményű, akkor bátran nekiláthat bármilyen alapanyag elkészítésének, s olyan húsok elkészítéséhez is, melyek intenzívebb hőhatást, átsütést igényelnek.

Válassza a német STEBA grilljeit

Ahhoz, hogy tuti SIKERÉLMÉNY legyen Önnek a grillezés, ahhoz a prémium

STEBA márkát válassza, mely minden típusa tapadásmentes öntvény lappal rendelkezik (nem alu lemez, nem hűl vissza gyorsan a rá helyezett nyersanyag), s termosztátos. Ön szabályozhatja a hőfokot, akár csak melegen tartás is lehetséges!

Ráadásul a német STEBA grillek a Low Fat technológiának köszönhetően az egészséges grillezésnek, étkezésnek adnak teret.

Akár hétköznapi gyors vacsora, akár hétvégi kerti party, STEBA grilljét gyorsan hadba állíthatja, s a takarítása sem oly macerás, csupán papírtörlővel történik.

Séfünktől sütés közben kap grillezési tanácsokat

Nézze meg a grillezős videónkat, melyen Jeles Zoltán séf mesél és megmutatja a STEBA elektromos grillen sütés csínját-bínját.

Álló grill vagy asztali grill? Nehéz dönteni?

A STEBA álló grillek többsége asztalra is tehető, így nem csak a lábain állva használhatja.

A grillsütő lap mérete, a sütési technológia és az alapanyag befolyásolja, hogy melyik grillen ideális Önnek a sütögetés. Egész évben használható grill, akár kinti grillezéshez, akár bentihez a STEBA VG 200 üvegfedeles grillje, ami joggal vált nagyon népszerűvé. Nem csak hagyományos grill ételeket lehet rajta elkészíteni, hanem akár tortillát, tükörtojást, palacsintát is süthet rajta. A sima és bordás felületű sütőlapján Ön dönti el, hogy mit grillez, sütöget. Szárnyaljon bátran a képzelete, használja a STEBA grillt az év minden időszakában!

Ismerje meg a Bonair grillsűtő választékát, válasszon kedvére valót! Rendelje meg most!