Kedvenc receptjeink
by bonair
2012.06.23 16:04

Grillezés a panellakás erkélyén

Elektromos grillsütő
Szűrés törlése
Grillezés a panellakás erkélyén

Azt gondolja, hogy grillezni csak a kertben vagy a szabadban lehet? Ha így gondolja, akkor érdemes jelen írásunk elolvasnia, mert megmutatjuk Önnek, hogy grillezni a panellakás erkélyén is lehet vagy akár a lakás étkezőjében, nappalijában.

A cégünk által forgalmazott elektromos grill készülékek egész évben használhatók, kültérben, beltérben egyaránt befoghatók ételkészítésre.

A grillezés élményét átélheti akár a saját lakásában is, netán a panellakás erkélyén vagy a családi ház teraszán, kertben. Ahol áram van, ott egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhető egy elektromos grill.

Itt a nyár, s a nyárhoz sokak számára hozzátartozik az ételek grillen való elkészítése.

Ön hol szeretné megsütni a pecsenyéjét, grill húsait?

Grillezés ahol áram van

A grillezés élményét átélheti akár a saját lakásában is, netán a panellakás erkélyén vagy a családi ház teraszán, kertben.

Ahol áram van, ott egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhető egy elektromos grill.

Csak az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatnia a grillt és néhány perc múlva már sistereghet rajta a pácolt hús vagy zöldség. Sok színű és egészséges étrendet alakíthat ki, ha a konyhában egy elektromos grill a rendelkezésére áll.

STEBA grill Németországból az élvonalbeli gyártótól

A német STEBA gyár több évtizede tervez és gyárt elektromos grill készülékeket.

Mi elhoztuk Önnek a német elektromos grillsütők repertoárját, melyek közül kedvére válogathat:

  • asztali grill
  • BBQ grill, álló grill
  • kontakt grill
  • raclette

Zsírmentes sütés STEBA LowFat technológia

A STEBA grillek támogatják az egészséges táplálkozást, mivel a Low Fat technológiának köszönhetően a zsiradék távozik az ételből.

Ismerje meg a német STEBA grillsütő választékát. Sütögessen kedvére otthonában vagy a szabadban. Akár minden nap készíthet egészséges grill ételeket! Nem kell ahhoz megvárni a hétvégét és összetoborozni egy társaságot, hogy grillezés legyen. Munkába menet reggel, akár a munkahelyi ebédlőben is elkészítheti a STEBA kontakt grillen a finom ebédjét pl. sült hús grill zöldség. Vacsorára készítsen pl. tortilla tekercset vagy tojáslepényt otthon a konyhájában egy STEBA asztali grillen.

Grill készülék panellakóknak

Panelban lakik és azt gondolja, hogy Ön lemarad a grill örömökről?

Amerikában már jól bevált történet, hogy akár a 81. emeleten is tartanak barbecue BBQ partit, az erkélyen. Egy kis sütögetésre meghívják a barátokat, kis erkélyen sok ember =nyomor a köbön-illetve csak grillezés a teraszon. A BBQ grillezés hozzátartozik a hétköznapokhoz, bár leginkább a hétvégékhez. Egy pohár borral a kézben, grill falatokat eszegetve kellemes beszélgetések, eszmecserék alanya lehet Ön is, így megy a grillezés a panel lakás erkélyén.

Panellakások erkélyére melyik elektromos grillsütő ideális?

A grillezés élvezetet és sok finom falatot nyújthat Önnek és családjának a STEBA VG 300 asztali vagy állógrillen vagy választhatja az asztali grilleket: VG 90, VG 120, VG 200 típusokat.

Az utóbbi két típus üvegfedéllel rendelkezik, s a nagy teljesítménynek köszönhetően gyorsan elkészül az étel, s omlós, ízletes lesz.

Kóstoljon bele a grill ételek világába mielőbb, s élvezze a nyarat, az ínycsiklandozó ízeket.

Ételkészítés STEBA grillen télen-nyáron

Az elektromos grilleket nem csak nyáron használhatja, az időjárástól függetlenül bármikor előveheti, s a lakásban is készíthet grillezett cukkinit, padlizsánt, steaket vagy grillezett húsokat, grillezett sajtot akár decemberben is. A nappaliban, az étkezőben vagy ugyanúgy, ahogy nyáron az erkélyen befoghatja munkára a STEBA grillsütő készülékét.

A grillezés élménye sikerélmény is egyben

A STEBA grillek nemcsak a grillezés élményét adják meg Önnek, hanem a sikerélményt is.

A STEBA elektromos grillen a grillezés öröme együtt jár azzal, hogy :

nincs hosszas előkészület

nincs korom, leégett falatok

az Ön döntésén, előkészített ízvilágon múlik a grillezett falatok ízesítése

az oly utálatos takarítás egyszerűen, papírtörlővel megoldható.

Ismerje meg mielőbb a STEBA grilleket, használja otthonában, nyaralójában!

A grillsütők többsége hordozható, mobil, magával is viheti, ha otthonától távolabb szeretne sütögetni.

Élje át az örömöt, melyet egy társasági grillezés nyújthat Önnek, s egyidőben lehet részese a beszélgetéseknek és a finom grillezett falatoknak.

Jó étvágyat kíván

A magyar STEBA grill forgalmazó:

a Bonair BG Kft