Kedvenc receptjeink
by bonair
2013.05.28 18:25

A grillezés ideje eljött a nyárral

Elektromos grillsütő
Szűrés törlése
A grillezés ideje eljött a nyárral

Májustól már nemcsak a hétvégék, hanem akár a hétköznapok is egyaránt ideálisak a baráti összejövetelekhez, társasági kimozdulásokhoz, melyek hasznos kelléke egy grill készülék.

Mármint étkezni mindig szükséges, s miért is ne adjuk meg a módját, fogyaszthatnánk finom falatokat, grill ételeket, ha kimozdulunk otthonról vagy társaság jön hozzánk?

Aki szeret enni, imádja az ízeket, az többnyire a grill ételek barátja is. Jöhet hozzá még valami kellemes nedü, s egy bohó, mókás társaság, máris megvan kb minden összetevő, hogy jól érezze magát. Mi a Bonair részéről az ínyenc ételek elkészítéséhez elektromos grilleket ajánlunk.

Az alapanyag beszerzést, előkészítést, helyszínt és társaságot intézze Ön, mi a gyors és kényelmes grillezés eszközét adjuk.

Grillezzen! Grill hozzávalók:

Húsok a hentestől, zöldségek a piacról -vagy mindez már megvan

Barátok, rokonok – egy jó társaság

1-2 STEBA elektromos grill – asztali vagy álló, netán raclette

Stresszes a vendégeskedés, ételkészítés

„Vendégek jönnek, jaj, jaj, mit főzzek? Nincs időm! Nem akarok sok macerát!

Sok előkészület, főzöcskézés, aztán meg tálalás, takarítás. Juj, fáradt vagyok én ehhez!”

Ismerősen csengő szavak, s ismerős a stressz, mely a vendégvárás öröméhez vegyül?

Kezelje könnyedén az ételkészítés kérdését, grillezzen változatos ételeket, melyet elegendő csak beszereznie, s beszélgetés közben a barátaival, rokonaival együtt elkészíthet.

Jó móka, kellemes időtöltés a közös grillezés, s az ahhoz való előkészület is.

Csak az alapanyagok beszerzéséről meg a STEBA grillről gondoskodjon, a többi már majd adja magát,

lazuljon csak rá!

Gyors grillezés, kevés előkészület is elég

Tudta, hogy a grillezéshez nem feltétlenül kell előző nap vagy órákkal korábban rákészülnie?

Elegendő csupán az élelmiszer, amit sütni szeretne, s a fantáziája hozzá, no meg elektromos áram és egy jó minőségű elektromos grill.

5-10 perc elegendő a STEBA grill felmelegedéséhez, s máris lehet az ínyenc falatokat grillezni.

A német STEBA elektromos grillek nagyon hasznos és megbízható társnak bizonyulnak már többezer háztartásban. Például az üvegfedeles STEBA grillek a polcon élére állítva tárolhatók, s akár egy hétköznapi vacsorához vagy ebédhez is könnyen hadba foghatók.

A grillezés nélkülözhetetlen kelléke tehát az áram, a STEBA grill és az élelmiszer alapanyag.

Grillezett húsok és zöldségek

Grill zöldségre vágyik? Grillezzen gombát, cukkinit, hagymát, padlizsánt.

A grillezett cukkinit akár megtöltve is tálalhatja.

A grill zöldségeken kívül a grill húsok, grillezett sajtok is mennyei finomak, azonban a desszertet se hagyja ki, készítsen a STEBA grillen desszertet gyümölcsből. Grillezett banán vagy grillezett mangó, grillezett eper – pl. csoki öntettel és tejszínhabbal… hm méltó befejezése egy kiadós grill vacsorának, grillezett menünek.

Ehhez már csak egy jókedélyű társaság hiányzik, s tökéletes grill vacsora, grill ebéd kerekedik e hozzávalókból.

Elég Önnek grill receptként ennyi?

Végy egy grillezett fogásokra éhes társaságot (akár két személy is elegendő)

Néhány kedvedre való alapanyagot, majd válaszd a kedvedre, társaságod méretére megfelelő német STEBA grillt, csatlakoztasd az elektromos hálózatba, s kezdődhet a grill parti!

Elektromos grill a népszerű

Németországban az otthoni grillezés népszerűsége töretlen. Az éttermi kimozdulásoknál kedvezőbb áron és kötetlen hangulatban gyűlhet össze a család, barátok. A háztartások hasznos kiegészítő eszköze egy elektromos grill.

STEBA grillek Németországból

A bajorországi Strullendorf városkában fémipari gyártásra specializálódott STEBA gyár kontakt grillek és grillsütő készülékeket készít már több évtizede. Korábban főként ismert háztartási márkák részére gyártott kontakt grillt, s később kezdte csak a saját STEBA márkát és a termékválasztékot bővíteni, ismertté tenni. A grillsütők mellett átfogó választékot alakítottak ki a sütés-főzés kellékeiben, a háztartási konyhai készülékek terén.

A STEBA grill nagyon praktikus egy család számára. Ráadásul gyorsan sül meg az étel, ha úgy szeretné és takarításához háztartási papírtörlő elegendő.

Ismerje meg a gyakorlatban a STEBA elektromos grill készülékeket, bizonyosodjon meg róla, hogy nem csak a nyárhoz tartozik hozzá a grillezés.

Viszont most indulhat a grill szezon, itt a nyárelő, a grillezés ideje!

Nézze meg a Bonair Grillsütő választékát, válasszon elektromos grillt otthonába és a kerti partijához.