2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Grillezett csípős csirkeszaté

Szereti a pikáns, csípős ízeket?
Szeretne egy kicsit különleges ízvilágot, Ázsia ihlette csirke remekét tálalni a szeretteinek?
Készítse el ezt a könnyed, ám csípős csirkeszatét!
Az előkészületek sem igényelnek sok időt, s maga a sütés egy STEBA elektromos grillen csupán néhány percet vesz igénybe. Úgyhogy vendégvárásra fel!
Elő a STEBA kontakt grillt – vagy ha még nincs, akkor a Bonair grillsütő választékából szerezze be és készítse el ezt a pikáns eledelt!
A szaté (satay) valójában mini, nyárson sült hús. Eredetileg Thaiföldről származik.
Igen különlegeset tehetünk az asztalra, ha ezt a receptet elkészítjük. Pikáns ízét a különleges fűszerezés adja.
Hozzávalók:
- 45 dkg csirkemell filé
- 2 ek. cukor
- 2 gerezd aprított fokhagyma
- 1 szál citromfű aprítva v. 2 citromhéjcsík aprítva
- 1 csípős paprika aprítva
- 1, 5 kk. őrölt koriandermag
- ½ kk. őrölt kurkuma
- ½ kk. őrölt fekete bors
- ¾ csésze sűrű tejszín v. kókuszdiótej
- 3 ek. halmártás v. szójamártás
- 2 ek. zöldcitromlé
- korianderlevél
+ STEBA Elektromos grill
Kontakt grill vagy Asztali grill
vagy álló grill is a segítségére lehet e csirkeszaté elkészítésében.
Elkészítés:
A húst megmossuk, csíkokra vágjuk és hurkapálcára húzzuk.
Egy tányérra tesszük, hogy a végei magasabban legyenek.
Pácot készítünk:
Egy tálba törjük illatos péppé a cukrot, fokhagymát, citromfüvet, csípős
paprikát, koriandert, kurkumát és a borsot. Adjuk hozzá a tejszínt, a
halmártást és a zöldcitromlevet.
Ezzel a páccal öntsük le a húst, a pálcákat ne!
Fedjük le és tegyük 20 percre a hűtőbe.
Kapcsoljuk be a grillt és ha forró, oldalanként 2-2 percig süssük.
Ha megsültek, korianderlevéllel megszórva tálaljuk.