A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Grillezett halak körete

A grillezett hal mellé tökéletes köret lehet a zöldség, mely elkészíthető salátaként, de akár grillezett zöldségként is. Természetesen mi a grillezett zöldségre szavazunk. ???? Ha a batyus megoldást választod, akkor a köret egyben készülhet együtt a hallal, így megkönnyíti az ember a saját dolgát.
Ajánljuk például a grillezett brokkolit, grillezett tökfélét és a grillezett spárgát, ettől eltérhetsz, hiszen mint már régebben is írtunk grillezett zöldség bármilyen általad kedvelt zöldségből készíthető.
Tenger gyümölcsei grillezve
A halak mellett és helyett készíthetsz tengeri herkentyűket is a grillen. Az apróbb rákokat és egyéb tengeri ételt jó, ha egy éjszakán át bepácolod és a hűtőbe téve, lefedve tartod. Én a fokhagymás pácokra esküszöm, ha grillezett tenger gyümölcseiről van szó. Te milyen pácot készítenél hozzá? A pácolás azért fontos folyamat, mert a hús így nem szárad ki és kap egy kis fűszeres ízt. A könnyebb kezelhetőség érdekében ajánlott a rácstálca használata, ezáltal nem ég rá az elektromos grillsütőnkre. Nem utolsó szempont, ugye? ????
Amennyiben nagyobb rákokról van szó, meg kell szabadítanod a páncéljától (nem ehető részeitől). Ezek a grillezett rákok nem csak grilltálca segítségével, hanem nyársra szúrva is megfelelő választás. Pácolást vagy bacon szalonnába csavart rákot ajánlom az ínyenceknek. A kagylók akár héjukban meg is főzhetőek, ekkor egyszerűen meg lehet állapítani az elkészülést. A kisebb kagylók akkor főttek meg kellőképpen, ha a nagyok teljesen szétnyíltak.
Egyéb grillezhető tengeri herkentyű a rákon kívül: kagylók (pl. fésűkagyló), kalamári, tintahal.
Ha nem olvastad volna, hogyan készülnek a grillezett halak, akkor kattints a cikkhez IDE!