2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Grillezett kukorica fokhagymás-petrezselymes vajjal

Elektromos grillen készítjük a kukorica csövek grillezését.
Ehhez javasoljuk a Bonair által forgalmazott grillsütőket.
STEBA kontakt grill vagy asztali grill kiváló választás ennek a könnyed nyári kukorica ételnek – netán köretnek az elkészítéséhez.
Egy kitűnő és egyszerű recept egy egyszerű étel különlegessé és ízletesebbé tételéhez.
Petrezselyem helyett használhatunk kaprot, bazsalikomot vagy tárkonyt.
Saláták kiegészítői is lehetnek a sült kukoricaszemek.
Hozzávalók:
- 4 cső csemegekukorica, zöld levélburkában
- 6 ek. szobahőmérsékletű vaj
- 2 ek. aprított petrezselyemzöld
- 1 gerezd fokhagyma aprítva
- só, őrölt fekete bors
Az elkészítés menete
Kapcsolja be az elektromos grillt.
Míg felmelegszik, hajtsa hátra a kukorica héját és kösse össze.
Így egy „fogót” kapunk. Tisztítsa meg a kukoricát a szálaktól. (a kukorica haját távolítsa el)
A vajat tegye keverőtálba, majd adja hozzá a petrezselymet és a
fokhagymát és habverővel verje, kavarja-keverje krémesre.
A sütés megkezdése előtt kenje meg a csöveket vajjal és tegye az elektromos grill sütőlapjára úgy, hogy a „fogó” alá tegyen fóliát. Sütés közben néha kenje meg vajjal.
8-12 perc után kész. Tálalás előtt sózzuk, borsozzuk.