2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Grillezett padlizsánszeletek Caprese salsával

A padlizsán, elkészítéstől függően, nagyon változatos ízeket tud produkálni. Ez a recept talán eltér az eddig ismertebb padlizsános alap grill recept változattól, de úgy gondoljuk, hogy nem bánja meg, ha kipróbálják!
Hozzávalók
- 2 vékony, hengeres padlizsán karikázva
- 2 ek. só
- 3 ek. extraszűz olívaolaj
- 2 kk. szárított oregánó
- 1 kk. őrölt fekete bors
- 1 kk. őrölt csípős pirospaprika
- 3 gerezd fokhagyma aprítva
- 3 ek. aprított petrezselyem zöld
A salsához:
- 1 nagy paradicsom kockára vágva
- 1 friss mozarella kockára vágva
- 3 friss bazsalikomlevél aprítva
- 2 ek. extraszűz olívaolaj
- 2 ek. citromlé
- só, őrölt feketebors
Egy elektromos grillsütő. Pl. ideális választás egy STEBA asztali vagy kontakt grill.
Az elkészítés menete
A padlizsánszeleteket besózzuk és 30 percig állni hagyjuk.
Kapcsolja be a grillt.
Egy STEBA elektromos grill remek választás (a Bonair grillsütő kínálatából), mert pár perc alatt felmelegszik és elég rövid idő alatt elkészül rajta az étel.
A padlizsánt öblítsük le, majd szeleteljük fel, és kicsit megszáradva tegyük egy sütőlemezre. Kenjük meg kevés olajjal és szórjuk meg a fűszerek felével. Fordítsuk meg és a másik oldalával is tegyük ugyanezt.
Tegyük a grillre a padlizsánt és mindkét oldalát süssük meg, hogy puha legyen.
A grillről levéve a padlizsánt hűtsük szobahőmérsékletűre.
A salsához tegyük a paradicsomot, a mozarellát, a bazsalikomot, az olajat és a
citromlevet egy tálba, de ne keverjük össze! Közvetlenül tálalás előtt sózzuk,
borsozzuk, utána rázzuk össze, de csak addig, míg a hozzávalók összekeverednek.
A padlizsánszeletekre halmozza rá a salsa mártást és úgy tálalja.