Konyha világa - Receptek
by bonair

Így ronthatod el a grillétel ízét!

Elektromos grillsütő
Szűrés törlése
Így ronthatod el a grillétel ízét!

Találj ki egy teljesen új ízkombinációt, hogy a Tiéd legyen a legkülönlegesebb grillétel a környéken. Lehetsz valaminek Te a specialistája, ami csak a Tiéd és senki másé. ???? Ezt el ne felejtsd, mert lehet ezzel mentesz majd meg egy kudarccba fulladt vacsorát.

Sajnos vannak azok a bulik, amikor az embernek semmi sem sikerül, és bármennyire próbálkozik csak nem jön össze az a fogás. Még a nagymamámnak is van ilyen, pedig ő már 60-on túl és temérdek tapasztalattal a háta mögött él. ????

>>> Válassz elektromos grillt ITT! <<<

Mi lehet, ami elronthatja a grillétel minőségét?

  • Figyelj oda, hogy milyen edényt használsz. A különböző alumínium, vas, réz, acél és műanyag edények helyett, használj üveg, rozsdamentes vagy kerámia tálakat. Így biztos nem rontja el semmi az étel ízét.

  • Ügyelj a tökéletes pác elkészítésére! Ha lehet, akkor teszteld a pácot, mielőtt olyan ételt készítesz, amit a vendégeid fognak “zsűrizni”. Nincs annál rosszabb, mint mikor az ember ott áll egy jól elrontott grillétellel. Ezért előre kísérletezd ki egy otthoni ebéd vagy vacsora folyamán, hogy biztosan kellemes ízhatást érsz el.

  • Ne hagyd napokig állni a pácban a húst! Nyilván van olyan, aminek több idő kell, de ez nem azt jelenti, hogy 2 napig ott kell áznia benne. A hús már minimum 30-45 perc alatt átveszi az ízeket és kezdheted is grillezni.

Injekciós technika a húsoknálhús injektálás

Tűzdelés és pácolás helyett a injektálást is lehet alkalmazni. Ez egyszerűen egy injekciós tűvel történik. Benyomhatjuk a hússzövetek közé az általunk kikevert páclevet. Ez az eljárás eléggé megosztja a közvéleményt. Sokan nem szeretik a gyorspácolást, pedig van, amikor pont csak erre van idő vagy szükség!

Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.