A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Így ronthatod el a grillétel ízét!

Találj ki egy teljesen új ízkombinációt, hogy a Tiéd legyen a legkülönlegesebb grillétel a környéken. Lehetsz valaminek Te a specialistája, ami csak a Tiéd és senki másé. ???? Ezt el ne felejtsd, mert lehet ezzel mentesz majd meg egy kudarccba fulladt vacsorát.
Sajnos vannak azok a bulik, amikor az embernek semmi sem sikerül, és bármennyire próbálkozik csak nem jön össze az a fogás. Még a nagymamámnak is van ilyen, pedig ő már 60-on túl és temérdek tapasztalattal a háta mögött él. ????
>>> Válassz elektromos grillt ITT! <<<
Mi lehet, ami elronthatja a grillétel minőségét?
- Figyelj oda, hogy milyen edényt használsz. A különböző alumínium, vas, réz, acél és műanyag edények helyett, használj üveg, rozsdamentes vagy kerámia tálakat. Így biztos nem rontja el semmi az étel ízét.
- Ügyelj a tökéletes pác elkészítésére! Ha lehet, akkor teszteld a pácot, mielőtt olyan ételt készítesz, amit a vendégeid fognak “zsűrizni”. Nincs annál rosszabb, mint mikor az ember ott áll egy jól elrontott grillétellel. Ezért előre kísérletezd ki egy otthoni ebéd vagy vacsora folyamán, hogy biztosan kellemes ízhatást érsz el.
- Ne hagyd napokig állni a pácban a húst! Nyilván van olyan, aminek több idő kell, de ez nem azt jelenti, hogy 2 napig ott kell áznia benne. A hús már minimum 30-45 perc alatt átveszi az ízeket és kezdheted is grillezni.
Injekciós technika a húsoknál
Tűzdelés és pácolás helyett a injektálást is lehet alkalmazni. Ez egyszerűen egy injekciós tűvel történik. Benyomhatjuk a hússzövetek közé az általunk kikevert páclevet. Ez az eljárás eléggé megosztja a közvéleményt. Sokan nem szeretik a gyorspácolást, pedig van, amikor pont csak erre van idő vagy szükség!